logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

همگام و همصدا با سراسر ایران:

مردم مه ولات شعار «مرگ بر آمریکا» را بلندتر از همیشه فریاد زدند

مردم مه ولات شعار «مرگ بر آمریکا» را بلندتر از همیشه فریاد زدند
مردم شهرستان مه ولات امروز همگام و همصدا با سراسر ایران اسلامی در راهپیمایی غرور آفرین و حماسه ساز 22 بهمن انسجام و اقتدار ملی را به نمایش گذاشتند و در جشن پیروزی انقلاب اسلامی ندای استکبار ستیزی سر دادند و شعار «مرگ بر آمریکا» را بلندتر از همیشه فریاد زدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، مردم شهرستان مه ولات امروز همگام و همصدا با سراسر ایران اسلامی در راهپیمایی غرور آفرین و حماسه ساز 22 بهمن انسجام و اقتدار ملی را به نمایش گذاشتند و در جشن پیروزی انقلاب اسلامی ندای استکبار ستیزی سر دادند و شعار «مرگ بر آمریکا» را بلندتر از همیشه فریاد زدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

اقشار مختلف مردم از شهرهای و روستاهای سراسر شهرستان مه ولات که ساعتی قبل از آغاز مراسم راهپیمایی در خیابان امام خمینی شهر فیض آباد حاضر شده بودند، راس ساعت 9:30  از چهار راه مسجد جامع این شهر با در دست داشتن پلاکاردها و پارچه نوشته ها و سردادن شعار مراسم راهپیمایی را آغاز کردند.
مردم شهرستان مه ولات با شعارهایی نظیر «ای رهبر آزاده، آماده ایم آماده»، «یاد امام و شهدا، خامنه ای رهبر ما»، «لطف خدای ازلی، رهبر ما سید علی» و «ما پیرو رهبریم،فرمان از او می بریم» بار دیگر با مقام عظمای ولایت امام خامنه ای تجدید میثاق کردند و با فریادهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مثلث شوم تمام دنیا، سعودی و اسرائیل و آمریکا»، «نشانه دینداری، از آمریکا بیزاری»، « سازش ما با آمریکا محال است، این سند زنده استقلال است» از همه مستکبران دنیا و در راس آنها آمریکا و اسرائیل جنایتکار بیزاری جستند.
راهپیمایان در شهرستان مه ولات مسیر چهار راه مسجد جامع تا میدان صاحب الزمان را پیمودند و سپس به سمت میدان امام خمینی (ره) حرکت کرده در مقابل دانشگاه پیام نور شهر فیض آباد تجمع کردند.
قرائت آیاتی از کلام الله مجید، اجرای سرود رهبری توسط 72 تن از دانش آموزان مدرسه فتحیه و گروه سرود اداره ارشاد، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد علی میری امام جمعه شهرستان، اجرای حرکات رزمی، قرائت قطعنامه پایانی و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل از برنامه های دیگر جشن پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان مه ولات بود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه