همزمان با سراسر کشور/
راهپیمایی ۲۲ بهمن مردم شهرستان میانه باشکوه خاصی برگزار شد+تصاویر
راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در میانه با حضور گسترده و بی نظیر مردم غیور این شهرستان باشکوه و عظمت خاصی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، راهپیمایی کنندگان در حالی که امام جمعه، فرماندار، ،رماندهان نظام و انتظامی و روحانیون و مسوولان را در پیشاپیش خود داشتند با سر دادن شعارهای مرگ بر امریکا، مرگ بر اسراییل، ای رهبر آزاده آماده ایم آماده و ۲۲ بهمن ماه یوم الله است یوم الله در صفوفی به هم فشرده به طرف میدان آزادی حرکت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا, ، راهپیمایی کنندگان در حالی که امام جمعه، فرماندار، ،رماندهان نظام و انتظامی و روحانیون و مسوولان را در پیشاپیش خود داشتند با سر دادن شعارهای مرگ بر امریکا، مرگ بر اسراییل، ای رهبر آزاده آماده ایم آماده و ۲۲ بهمن ماه یوم الله است یوم الله در صفوفی به هم فشرده به طرف میدان آزادی حرکت کردند. ,مردم شهرستان میانه با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه، بار دیگر دین خود را به آرمانهای انقلاب و امام (ره) ادا کرده و با مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.
, مردم شهرستان میانه با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه، بار دیگر دین خود را به آرمانهای انقلاب و امام (ره) ادا کرده و با مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند. , مردم شهرستان میانه با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه، بار دیگر دین خود را به آرمانهای انقلاب و امام (ره) ادا کرده و با مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند. ,پیر و جوان، زن و مرد، با در دست داشتن پلاکاردهایی به مضامین، «انقلاب ما انفجار نور بود»، «22 بهمن ماه یوما... است»، «ای رهبر آزاده ، آمادهایم، آماده» و همچنین پرچمهای سه رنگ جهوری اسلامی ایران، پیام استکبار ستیزی به گوش جهانیان رساندند.
, پیر و جوان، زن و مرد، با در دست داشتن پلاکاردهایی به مضامین، «انقلاب ما انفجار نور بود»، «22 بهمن ماه یوما... است»، «ای رهبر آزاده ، آمادهایم، آماده» و همچنین پرچمهای سه رنگ جهوری اسلامی ایران، پیام استکبار ستیزی به گوش جهانیان رساندند. , پیر و جوان، زن و مرد، با در دست داشتن پلاکاردهایی به مضامین، «انقلاب ما انفجار نور بود»، «22 بهمن ماه یوما... است»، «ای رهبر آزاده ، آمادهایم، آماده» و همچنین پرچمهای سه رنگ جهوری اسلامی ایران، پیام استکبار ستیزی به گوش جهانیان رساندند. ,برپایه این گزارش، همکاران دفتر خبری شهرستان میانه و همچنین صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی علاوه بر پوشش زنده مراسم راهپمایی 22 بهمن میانه از شبکه سهند، با پوشش تصویری این مراسم و سایر بخش های شهرستان را جهت پخش از شبکه های سراسری آماده کردند.
, برپایه این گزارش، همکاران دفتر خبری شهرستان میانه و همچنین صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی علاوه بر پوشش زنده مراسم راهپمایی 22 بهمن میانه از شبکه سهند، با پوشش تصویری این مراسم و سایر بخش های شهرستان را جهت پخش از شبکه های سراسری آماده کردند., برپایه این گزارش، همکاران دفتر خبری شهرستان میانه و همچنین صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی علاوه بر پوشش زنده مراسم راهپمایی 22 بهمن میانه از شبکه سهند، با پوشش تصویری این مراسم و سایر بخش های شهرستان را جهت پخش از شبکه های سراسری آماده کردند.,,
,



















,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ]
ارسال دیدگاه