مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان کمیجان
شگرد دشمن در استعمار نو،نفوذ به بدنه حکومتی است/در حفاظت از اطلاعات و حفظ اسرار نظام تلاش جدی کنیم
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان کمیجان گفت: با توجه به نزدیک شدن به هفتم اسفند روز برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شرایط و موقعیت حساسی قرار گرفته ایم و همه وظیفه داریم و باید مراقب باشیم در حفاظت از اطلاعات و حفظ اسرار نظام تلاش جدی نمائیم تا خدای نکرده خیانتی نسبت به کشور نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، همایش ناظرین و هیات های نظارت بر انتخابات شهرستان با حضور اسکندری، معاونت اجرایی دفتر نظارت و بازرسی استان مرکزی و ناظرین و هیات های نظارت بر انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان کمیجان برگزار شد.
در این مراسم فریس آبادی مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان کمیجان گفت: مردم برای استفاده از حق خود در انتخابات شرکت می کنند، بنابراین باید به خوبی از حقوق مردم حراست شود و در این رابطه، آموزش نیروهای انتخاب شده بسیار مهم است و اشرافیت کافی از مسائل و قوانین را در انجام وظیفه صحیح به فرد واگذار می کند.
فریس آبادی افزود: با توجه به نزدیک شدن به هفتم اسفند روز برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شرایط و موقعیت حساسی قرار گرفته ایم و همه وظیفه داریم و باید مراقب باشیم در حفاظت از اطلاعات و حفظ اسرار نظام تلاش جدی نمائیم تا خدای نکرده خیانتی نسبت به کشور نشود.
وی گفت: اعضای هیات های نظارت بخش، شهرستان، استان و ناظرین در شعب ثبت نام و اخذ رای باید در انجام وظایف خود بی طرفی کامل را رعایت نمایند.
اسکندری معاونت اجرایی دفتر نظارت و بازرسی استان مرکزی در این همایش گفت: یکی از شگردهای جدید دشمن در استعمار نو نفوذ در بدنه حکومتی یک کشور و نزدیک شدن برخی از عناصر وابسته به دشمن به شخصیت های مطرح و برجسته نظام و حکومت است تا جائی که گاهی حتی از مسائل خصوصی آنان هم باخبرند و آگاهی کامل دارند ولیکن باید مواظب بود و دقت نمود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی افزود: این موقعیت حساس انتخابات، می تواند فرصت خوب و بسیار مناسبی برای کشور ما و یابرعکس آن تهدیدی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد که همه چیز به هوشیاری و بصیرت و برعکس به غفلت ما بستگی دارد و نباید اجازه دهیم که زمینه و فرصتی برای دشمنان داخلی و خارجی ایجاد نمائیم که فتنه ای همچون فتنه سال ۸۸ یک بار دیگر کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند.
اسکندری خاطرنشان کرد: نیروهایی که با این دفتر نظارت بر انتخابات همکاری می کنند افراد آموزش دیده اند که با مدنظر قرار دادن تقوای الهی و فرمایشات مقام معظم رهبری کار پاسداشت از آرای مردم را بر اساس قانون اساسی انجام می دهند.




, ,
,
,
,
,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه