logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد

ممنوعیت واردات میوه به کشور/ تعطیلی مشاغل خانگی به‌دلیل قاچاق میوه

ممنوعیت واردات میوه به کشور/ تعطیلی مشاغل خانگی به‌دلیل قاچاق میوه
معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به واردات میوه به کشور، گفت: امسال واردات میوه در کشور ممنوع شده است و میوه‌های غیرگرمسیری به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، محمدعلی طهماسبی در حاشیه مراسم افتتاح طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری روستای روشندان بهنمیر طی گفت‌وگویی با بیان اینکه یکی از طرح‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی در بخش باغبانی، اجرای طرح گلخانه‌ای است، اظهار کرد: حدود 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های گلخانه‌ای در نظر گرفته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی افزود: تخصیص این اعتبار برای کسانی که می‌خواهند در بخش گلخانه‌ای سرمایه‌گذاری کنند، محدودیتی وجود ندارد.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: گلخانه‌ها در جلوگیری از مصرف بی‌رویه و صرفه‌جویی در آب، افزایش محصول در واحد سطح و تولید محصولات صادراتی نقش مهمی دارند.

طهماسبی با بیان اینکه در راستای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی برای مثبت کردن طراز تجاری، گلخانه‌ها در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در بحث اراضی شیب‌دار، تولید نهال، طرح‌های صنایع تبدیلی و فرآوری نیز در صورتی که متقاضی داشته باشند، تسهیلات لازم تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به واردات میوه به کشور، گفت: امسال واردات میوه در کشور ممنوع شده است و تمام میوه‌ها جز میوه‌های گرمسیری مثل آناناس، موز و انبه قاچاقی وارد کشور می‌شوند.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در پایان اظهار کرد: میوه‌هایی که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، علاوه‌بر آسیب به بخش اقتصادی و تعطیلی مشاغل خانگی، عامل اصلی شیوع آفات و بیماری‌های خطرناک نیز در کشور هستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه