در راستای حفظ زیبایی شهری در تفرش؛
پیش بینی بیش از 30 مکان عمومی برای تبلیغات نامزدهای انتخابات
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تفرش گفت: امسال بیش از 30 مکان عمومی برای تبلیغات نامزدهای انتخابات در تفرش در نظر گرفته شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، تبلیغات نامزدهای مجلس خبرگان از روزهای اخیر شروع شده و تبلیغات نامزدهای مجلس شورای اسلامی از 29 بهمن آغاز و تا 6 اسفند ادامه خواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,آنچه که از سوی ستادهای انتخاباتی و همچنین خود نامزدها نباید مورد غفلت واقع شود حفظ زیبایی شهر تفرش است و این امر از آنجا مهمتر می شود که تفرش شهری گردشگر پذیر بوده و انتخابات امسال 22 روز با عید فاصله زمانی دارد.
,در انتخابات سال 92 (انتخابات شورای شهر) با وجود معین شدن مکانهایی برای تبلیغ نامزدها اما شاهد کاهش زیبایی شهرمان بودیم که این پوسترها تا ماههای بعد (تا آبان ماه آن سال) همچنان خودنمایی می کرد.
,

,

,

,

, با توجه به اهمیت مسئله و بررسی تعداد مکانهای پیش بینی شده برای تبلیغات نامزدهای انتخابات امسال، این مسئله را از شهردار محترم جویا شدیم. ولی متاسفانه وی تمایلی به پاسخگویی نداشتند. اما از آنجایی که شورای شهر وظیفه نظارت بر شهرداری را عهده دار است این مسئله را از شورای شهر جویا شدیم.
,,
پیش بینی بیش از 30 مکان برای تبلیغات نامزدهای انتخابات
, پیش بینی بیش از 30 مکان برای تبلیغات نامزدهای انتخابات, پیش بینی بیش از 30 مکان برای تبلیغات نامزدهای انتخابات,,
عبدالناصر ذوالفقاری نائب رئیس شورای اسلامی شهر تفرش گفت: جلساتی در شهرداری تشکیل و مکانها نیز از نزدیک دیدار و مورد بررسی قرار گرفته اند.
,ذوالفقاری افزود: بیش از 30 مکان برای تبلیغات نامزدها در نظر گرفته شده که امسال تعداد این اماکن نیز افزایش یافته است.
,وی بیان کرد: طبق قانون چسباندن تبلیغات، خارج از اماکن پیش بینی شده شهرداری، جریمه داشته و قابل پیگیرد در مراجع قانونی نیز دارا است، لذا ستادهای انتخاباتی و نامزدها به این مسئله توجه بیشتری داشته باشند.
,نائب رئیس شورای اسلامی شهر تفرش ادامه داد: ممکن است ستاد انتخاباتی نامزدی مجوزی یا هماهنگیهایی مبنی بر چسباندن تبلیغات بر روی مکانهایی غیر از مکان پیش بینی شده شهرداری بنماید که خود ستاد موظف به تمیز کردن آن مکان پس از انتخابات هستند.
,ذوالفقاری گفت: مکانهای پیش بینی شده در روزهای آینده آماده سازی خواهند شد.
,وی در ادامه اماکن پیش بینی شده را اعلام کرد:
,خیابان شهید منتظری: کوچه جنب پمپ بنزین
, خیابان شهید منتظری:,خیابان شهید بهشتی: روبروی بیمه ایران، روبروی پارک حکیم نظامی، روبروی بانک کشاورزی
, خیابان شهید بهشتی:,خیابان شهید آیت الله سعیدی: دیوار هنرستان خشایار، دیوار اداره گاز، 3 مکان در اطراف میدان کاریابی، روبروی خیابان شهید محسن محبعلی، جنب بانک ملت، نبش کوچه ششناو، روبروی درمانگاه 22 بهمن
, خیابان شهید آیت الله سعیدی:,خیابان انقلاب: روبرو و جنب امامزاده محمد(ع)
, خیابان انقلاب:,و همچنین 3 مکان در شهرک امام خمینی(ره) و 3 مکان در شهرک معلم، 1 مکان در میدان شهید رجایی، 1 مکان در میدان معلم، 2 محل در خیابان شهید مطهری، 2 مکان در خیابان شهدا و 2 مکان در ورودی تفرش از سمت تهران، روبروی مصلی ولایت پیش بینی شده اند.
,,
امید است با توجه بیشتر ستادهای انتخاباتی و خود نامردها و چسباندن تبلیغات نامزدها در مکانهای پیش بینی شده و همچنین استفاده از روشهای نوین تبلیغاتی، پس از انتخابات امسال شاهد حفظ زیبایی شهرمان باشیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه