فروزان: افتخار می‌کنم در سیاه‌جامگان بازی کردم

فروزان: افتخار می‌کنم در سیاه‌جامگان بازی کردم
دروازه‌بان تیم فوتبال راه‌آهن گفت: فکر می‌کنم یک امتیاز به درد هیچ یک از تیم‌ها نخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محسن فروزان پس از تساوی بدون گل سیاه‌ جامگان مقابل راه‌آهن اظهار داشت: دو تیم بازی جنگنده‌ای برگزار کردند. هر دو تیم به دنبال کسب سه امتیاز بودند اما استرس باعث شد که بازی کیفیت لازم را نداشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: سه امتیاز برای ما اهمیت داشت. فکر می‌کنم یک امتیاز به درد هیچ یک از تیم‌ها نخورد. افتخار می‌کنم که در تیم سیاه‌جامگان بازی کردم و برای این تیم آرزوی موفقیت می‌‌کنم. امیدوارم این تیم در ادامه لیگ موفق باشد.

,

دروازه‌بان راه‌آهن افزود: هم‌اکنون شرایط سخت شده و تیم‌های پایین جدولی و صدر جدول فاصله کمی با یکدیگر دارند. در نیم‌فصل دوم دروازه‌ها کوچک‌تر می‌شود و کار بسیار دشوار است.

,

فروزان خاطرنشان کرد: مطمئن باشید با کادر فنی کنونی و بازیکنانی که داریم سقوط نخواهیم کرد و قصد داریم به رتبه‌های میانه جدول برسیم.دروازه‌بان راه‌اهن در مورد داوری گفت: قضاوت داور خوب بود و مشکلی در این مورد وجود نداشت.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه