logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

جلسه توجیهی برگزار شد؛

برای کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در درگز

برای کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در درگز
فرماندار درگز گفت: کاندیدای مجلس شورای اسلامی باید از سخنرانی های دشمن شاد کند، ایجاد مجادله، اتهام زنی، کدورت، تشنج زایی، توهین، تحریک افکار عمومی و هرگونه اقدامات مشابه دوری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، این جلسه که امروز (24 بهمن) با حضور مسئولین مرتبط با انتخابات و کاندیدای تایید صلاحیت شده شهرستان در فرمانداری درگز برگزار شد؛ باید و نبایدهای انتخاباتی گفته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , درگزخبر, ، این جلسه که امروز (24 بهمن) با حضور مسئولین مرتبط با انتخابات و کاندیدای تایید صلاحیت شده شهرستان در فرمانداری درگز برگزار شد؛ باید و نبایدهای انتخاباتی گفته شد.,

مرتضی حمیدی، فرماندار درگز در خصوص انتخابات 7 اسفند گفت: مشروعیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی ایران، ولایت فقیه و آرای مردم است و کسانی که به عنوان کاندیدا وارد انتخابات می شوند؛ در واقع ایثارگر هستند چرا که قصد خدمت به مردم را دارند.

,

وی افزود: امیدواریم با رعایت قانونمندی کاندیدای مجلس شورای اسلامی و تمام دستگاه های مرتبط با انتخابات، در هفت اسفند شاهد حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای باشیم.

,

فرماندار درگز در توصیه هایی به کاندیدای مجلس دهم شورای اسلامی شهرستان درگز گفت: نماینده مجلس شورای اسلامی وظیفه قانون گذاری دارد؛ بنابراین نامزدهای مجلس شورای اسلامی باید خود در حد کمال به اجرای قانون اساسی اهتمام ورزند.

,

وی ادامه داد: کاندیدای مجلس شورای اسلامی باید از سخنرانی های دشمن شاد کند، ایجاد مجادله، اتهام زنی، کدورت، تشنج زایی، توهین، تحریک افکار عمومی و هرگونه اقدامات مشابه دوری کنند.

,

 حمیدی انتخابات این دوره را با ویژگی خاصی نسبت به دوره های گذشته برای انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و بر رهنمودهای مقام معظم رهبری تاکید نمود و گفت: به دلیل اهمیت این انتخابات، همه حتی کسانی که نظام را قبول ندارند در این انتخابات شکوهمند شرکت کنند.

,

وی افزود: البته این به معنی نیست که کسانی که نظام را قبول ندارند می توانند وارد مجلس شورای اسلامی شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه