در راستای تکریم خانواده شهداء؛
باید فرهنگ بازدید و تکریم خانواده شهدا در میان مدیران نهادینه شود
مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: اگر مسیر خدمت در جمهوری اسلامی در حال حاضر برای ما مدیران و مسئولان باز است همه به مدد خون شهیدان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر، جمعی از مسئولان و مدیران راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری برای تکریم خانواده شهدا و ایثارگران به دیدار خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس رفتند.
قاسم قاسمی مدیرکل راه و شهرسازی استان در ادامه این دیدار با اشاره به اینکه اگر در بحث راهها اکنون در استان توفیقی حاصل شده به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی است، افزود: استقرار نظام جمهوری اسلامی هم مرهون خون شهیدان و مجاهدات آنهاست.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ادامه داد: به برکت خون این شهیدان اکنون استان ما از بنبست خارج شده هر چند که تا رسیدن به نقطه مطلوب در راهسازی و ایجاد زیرساختهای مناسب فاصله داریم.
در این دیدارها که با خانواده شهیدان خلیلیانفر، فدایی و میرفروغی صورت گرفت، از مقام شامخ خانواده این شهیدان به نحو شایستهای تجلیل شد..
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه