هشدار هدایت خواه به مسئولات انتخاباتی
سوء استفاده از بیت المال خیانت است/مسئولان به سلامت انتخابات توجه کنند+تصاویر
ستار هدایت خواه کاندید دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه بویراحمد ودنا در جمع مردم بخش کبگیان گفت: سوء استفاده از بیت المال برای انتخابات خیانت به مردم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازبویرخبر،ستار هدایت خواه کاندید دهمین دوره مجلس شورای اسلامی عصر امروز در جمع پرشور مردم بخش کبگیان به اهمیت انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نقش تعیین کننده مردم در این انتخابات اشاره کرد و گفت: مردم خودشان تصمیم گیرنده هستند و مواظبت از رأی انها حق الناس است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر,,
وی با هشدار به مسئولان انتخابات استان در مورد سوء استفاده برخی از مدیران از بیت المال در جهت انتخابات اشاره کرد و گفت: سوء استفاده از بیت المال برای گروهی در انتخابات خیانت است.
,,
نماینده مردم شهرستان بویراحمد در مجلس هفتم و هشتم شورای اسلامی گفت: مسئولان باید در راستای رسالت و سلامت انتخابات گام برداند و نه همه چیز را به امنیت انتخابات گره بزنند.
,,
هدایت خواه ابراز کرد: سلامت انتخابات مهمتر و بالاتر از امنیت انتخابات است.
,,
وی به شعار های انتخاباتی برخی از کاندیداها اشاره کرد و گفت: شعار دادن در برخی از مواقع خود باعث به خطر انداختن سلامت انتخابات خواهد شد.
,,
هدایت خواه باتشکر از حسن و خلق مردم منطقه کبگیان گفت: مشکلات منطقه کبگیان را از نزدیک دیده و برآن واقف هستم و تا پای جان برای برطرف کردن مشکلات آنها گام برخواهم داشت.
,,
تصاویر دیدار اهالی بخش کبگیان با ستار هدایتخواه
,

































, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, ]
ارسال دیدگاه