logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارشی از برگزاری همایش بهداشت، امداد و درمان در کرج

گزارشی از برگزاری همایش بهداشت، امداد و درمان در کرج
همایش بهداشت، امداد و درمان صبح امروز در سالن شهدا سپاه استان با حضور خانواده های سپاه به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرزبانو؛ همایش بهداشت، امداد و درمان صبح امروز در سالن شهدا سپاه استان با حضور خانواده های سپاه به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ عباس نمکی معاون اجرایی سپاه امام حسن مجتبی(ع) به بیان مطالبی در خصوص مقام والای حضرت زینب(س) پرداخت و از احداث پلی کلینیک 33 تخت خوابی در استان البرز خبر داد.

بر اساس این گزارش؛ دکتر باغبانان کارشناس طب سنتی در خصوص رعایت اصول 6 گانه در جهت بهبود شرایط بیمار بدون استفاده از داروهای شیمیایی و گیاهی پرداخت و گفت: خواب از جمله مهمترین این اصول محسوب می شود.

وی در ادامه گفت: خواب روز با خواب شب بسیار متفاوت است و نباید هیج یک را جایگزین دیگری کرد چراکه بهترین زمان برای استراحت بدن خواب شب می باشد.

این متخصص طب سنتی بهره گیری از هوای پاک و اکسیژن را از دیگر اصول عنوان کرد و گفت: هوای پاک موجب می شود فرد هیچگاه بیمار نشود چرا که با تنفس هوای آلوده تمامی مواد مضر وارد بدن می شود و منجر به بیماری می گردد.

گفتنی است؛ این مراسم با مداحی مداح اهل بیت در وصف ولادت حضرت زینب(س) و اهدا جوایز به قید قرعه به حاضرین به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرزبانو,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه