logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نیمار: قرار بود من به جای سوارس گل بزنم

نیمار: قرار بود من به جای سوارس گل بزنم
مهاجم بارسلونا اعلام کرد لیونل مسی قصد داشت در آن ضربه پنالتی، به او پاس بدهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از مارکا، بارسلونا یکشنبه شب در هفته‌ بیست و چهارم لالیگا، 6 بر یک سلتاویگو را شکست داد. لوییس سوارس (سه گل) نیمار، ایوان راکیتیچ و لیونل مسی گل‌های بارسلونا را به ثمر رساندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نیمار در گفت‌و‌گو با TN3 درباره پنا‌لتی‌ مسی گفت: من و مسی قبلا آن را با هم تمرین کرده بودیم. قرار بود با پاس مسی، من گل بزنم اما چون سوارس نزدیکتر بود، آن را تبدیل به گل کرد. خیلی به خاطر آن خوشحال هستیم. دوستی ما از همه چیز مهم‌تر‌ است و اهمیتی ندارد چه کسی گل می‌زند. بازی سختی بود اما توانستیم بازی خود را ارائه دهیم.

,

مدافع بارسلونا در مورد لوییس انریکه، سرمربی تیم نیز اظها‌ر کرد: او سرمربی بزرگی است. بهترین سرمربی است که تا به حال داشتم. او تیم را قدرتمند کرده است.

,

نیمار در مورد رکورد بارسلونا نیز گفت: خیلی خوشحالم به رکورد 30 بازی پیاپی بدون شکست رسیدیم. می‌خواهیم به روند خود ادامه دهیم.مهاجم برزیلی درباره دیدار بارسلونا و آرسنال در لیگ قهرمانان هم اظهار کرد: آرسنال تیمی بزرگ است ولی ما تلاش خواهیم کرد آنها را پشت سر بگذاریم.نیمار در مورد تمدید قراردادش با باشگاه هم گفت: از قراردادم هنوز باقی‌ مانده است و ممکن است هر اتفاقی بیفتد اما نسبت به تمدید آن خوش‌بین هستم.

,

 

,

انتها‌ی‌ خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه