logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پروژه ای در انتظار بودجه معلق مانده است

اقدامات بی فایده میراث فرهنگی برای مرمت یک گنبد تاریخی+تصاویر

اقدامات بی فایده میراث فرهنگی برای مرمت یک گنبد تاریخی+تصاویر
نبود بودجه و کیفیت پایین کاشیها و مصالح، این روزها گریبان گنبد سهل ابن علی آستانه را گرفته و چهره ای نامناسب از این گنبد نیلی رنگ و تاریخی را نمایان کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حرم سهل ابن علی واقع در شهر آستانه همواره در طول سال هم به دلیل موقعیت سیاحتی و هم زیارتی که دارد مهمانان و مسافران زیادی را از سراسر استان و حتی کشور پذیرا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

 

,

اما موضوعی که این روزها ذهن مسافران و مهمانان را به خود جلب کرده، حال بد گنبد نیلی رنگ و تاریخی حرم سهل ابن علی است.

,

 

,

, ,

 

,

اوایل امسال بوده که نماینده سازمان میراث فرهنگی در شهرستان در این خصوص گفت: در سال جدید(سال 94) سازمان مصمم است که به محض ورود بودجه، کار مرمت این بنای تاریخی را آغاز کند.

,

 

,

 گویا انتظار برای محقق شدن بودجه جهت مرمت این گنبد تاریخی را پایانی نیست و همچنان دستها روی دست مانده و انتظار بودجه را می کشند.

,

 

,

با گذشت چند سال از ریزش ها و نصب مجدد کاشی ها به طور مکرر، همچنان این مشکل در این گنبد مشاهده می شود.

,

 

,

اکنون نیز مدتی است که برای چندمین بار داربست های فلزی گنبد را محاصره کردند تا معماران آن را تعمیر کنند اما مرمّت نهایی (که مرمّت های بعدی را در پی نداشته باشد) چه زمان خواهد بود؟!!!

,

 

,

به علت وجود سرما و گرمای شدید در طول سال در منطقه آستانه علوی، سطح خارجی گنبد زیارتگاه به کاشی های نیاز دارد که بتوانند این وضعیت راتحمل کنند. باید کیفیت کاشی هایی که در گنبد به کار گرفته می شوند سنجیده شود و مجریان نیز باید از تمام فروشندگان و پیمانکاران  التزام و ضمانت کتبی بگیرند تا چنانچه کاشی مورد استفاده، کارآمدی لازم را نداشت در قبال اعمال خود پاسخگو باشند.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه