logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند :

دولت با حرکات گاز انبری با دانشجویان برخورد کرد

دولت با حرکات گاز انبری با دانشجویان برخورد کرد
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با اشاره به قراردادهای نفتی گفت: دولت با تجمع معمولی دانشجویان با شدت مقابله کرد و آنها را بازداشت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دانشجو پرس شب گذشته جشن بی شناسنامه ها به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در این دانشگاه برگزار شد.
علیرضا رحمانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در ابتدای جلسه گفت: به کسانی که می گویند حزب الهی ها افسرده هستند می خواهیم بفهمانیم که هم می توانیم جشن شادتری برگزار کنیم و هم شرعی تر باشد و موجب گناه نشود.
وی با بیان اینکه خرداد 92 دولتی روی کار آمد که از همان اول به منتقدان انگ می زد گفت: الفاظ زیادی از قبیل لبو فروش، راننده تاکسی و بی شناسنامه به منتقدین نسبت داده شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند افزود: یک جوی ایجاد شده است که می خواهند تک صدایی را در دانشگاهها ایجاد کنند و در همین زمینه دیدیم که 16 آذر امسال مراسمات دانشجویی یکی بعد از دیگری لغو شد.
رحمانی با اشاره به شهادت شیخ نمر گفت: بعد از شهادت شیخ نمر، روحانی برجسته عربستانی عده ای شبانه مقابل سفارت عربستان در مشهد تحصن کردند که با اقدام شدید دولت مواجه شدند.
وی تصریح کرد: از قبل از انقلاب تا کنون اتفاق نیافتاده بود که ماشین های ضد شورش روی مردم آب بریزند، اما در مشهد این اتفاق افتاد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند درخصوص مسئله قراردادهای نفتی گفت: بعد از برجام و بستن قرار دادهای نفتی، دانشجویان برای اعتراض به این قرار دادها مقابل وزارت نفت تجمع کردند که با حرکات گازانبری دولت مواجه شدند و آنها را بازداشت کردند.
رحمانی در همین خصوص به علت نامگذاری این جشن اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجویی شناسنامه داشت، اما شناسنامه اش را دولت باطل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  دانشجو پرس ,  دانشجو پرس ,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه