دبیرشورای مشورتی تشکلهای دانشجویی خرمآباد:
حضور حداکثری در انتخابات دشمن را برای طراحی توطئه علیه نظام ناامید می کند
دبیرشورای مشورتی تشکلهای دانشجویی خرمآباد گفت: حضور حداکثری با هر گرایش و سلیقه ای در انتخابات، دشمن را برای طراحی توطئه علیه نظام جمهوری اسلامی ناامید می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضرغام پرنیان دبیر شورای مشورتی تشکلهای دانشجویی خرمآباد در گفت و گو با خبرآزاد، گفت: حضور حداکثری با هر گرایش و سلیقه ای پای صندوق های رای، دشمن را برای طراحی توطئه علیه نظام ناامید می کند و پازل آن را از بین می برد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرآزاد, خبرآزاد,وی افزود: با مشخص شدن لیست نهایی کاندیداها، تکلیف برای همه روشن است که در وهله اول تمام آحاد جامعه از دانشگاهیان و غیر دانشگاهیان باید در پای صندوق های رای حضور حداکثری داشته باشند؛ چرا که نگاه دشمن به این مسئله است که حضور مردم با توجه به فشارهای اقتصادی چگونه است.
,دبیر شورای مشورتی تشکلهای دانشجویی خرمآباد با بیان اینکه علیرغم موافقت رهبر معظم انقلاب با تیم مذاکره کننده برای ادامه مذاکرات و به نتیجه رساندن آن، ایشان همواره تاکید کردند که ما به آمریکا اعتماد نداریم و امروز تفسیر کلام رهبری را در شرایط پسابرجام می بینیم، تصریح کرد: اکنون که ماهیت و خباثت آن هاکاملا برای ما مبین شده است، حضور حداکثری در انتخابات می تواند دشمن را در طراحی و اجرای توطئه های خود علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ناامید کند.
,پرنیان تاکید کرد: نکته دیگر که اهمیت خاصی دارد، انتخاب کاندیداهای اصلح که متعهد، متخصص و متعلق به نظام و نه متعلق به کانون های قدرت در غرب است و همه باید به این موضوع توجه کنند که مجلس آینده یک مجلس سرنوشت ساز و بسیار اثرگذار در اقتدار نظام است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه