logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

درخواست حزب مردم‌سالاری از وزارت کشور

درخواست حزب مردم‌سالاری از وزارت کشور
ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری در بیانیه‌ای از وزارت کشور خواست امنیت اجتماع‌های داوطلبان انتخابات را تامین کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، بیانیه ستاد انتخاباتی حزب مردم‌سالاری که با اشاره به جلوگیری از سخنرانی مصطفی کواکبیان در مسجد جامع ابوذر، منتشر شده، به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


آیا مساجد فقط باید در اختیار عده خاصی باشد؟

شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ بهمن‌ماه بنا بر برنامه اعلام‌شده، دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری و نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی‌از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات، پردیس و بومهن، مدعو مسجد جامع بلوار ابوذر بود و قرار بود بعد از اقامه نماز مغرب و عشا وی درباره برنامه‌های خود و اصلاح‌طلبان برای مجلس آینده سخنرانی کند، اما در بدو ورود وی به مسجد که مقارن با بانگ الله‌اکبر اذان بود، برخی از نیروهای خودسر به وی هتاکی کردند و از او خواستند که محل را ترک کند.

بعد از اقامه نماز و در ابتدای شروع سخنرانی، حجت‌الاسلام طلائیه امام جماعت مسجد مذکور از دکتر کواکبیان به ‌منظور ایراد سخنرانی خود دعوت کرد اما در همین حین افرادی در میان جمعیت به پا خاستند و خطاب به امام جماعت و دیگر مدعوان با دادن شعارهایی جو مسجد را متشنج کرده و به سوی امام جماعت حمله‌ور شدند و علیرغم تذکر امام جماعت مبنی بر اینکه حرمت مسجد را نگه دارید، تریبون او را از او گرفته و دوربین و موبایل عکاس حاضر در مسجد را نیز گرفته و عکس‌های او را ضبط کردند. در ادامه این درگیری‌، نیروهای خودسر برای به هم زدن مراسم، گاز اشک‌آور درون مسجد‌‌ رها کردند که موجب آزار و اذیت نماز گزاران و حضار در مسجد شد و سرانجام مصطفی کواکبیان بدون انجام سخنرانی مجبور به ترک مسجد شد.

اینک در این میان چند سوال مطرح است:

۱-‌ مگر تامین امنیت اجتماعات مربوط به داوطلبان تایید شده انتخابات نباید از سوی نیروهای انتظامی، امنیتی و وزارت کشور به‌ویژه در مراکز مذهبی همانند مساجد و حسینیه‌ها تامین و تضمین شود؟

۲-‌ آیا مراکز مذهبی همچون مساجد و حسینیه‌ها صرفا باید در اختیار عده‌ای مخصوص و از جناح خاصی باشد؟ چون در‌‌ همان مسجد جامع بلوار ابوذر، افراد زیادی حتی قبل از شروع تبلیغات انتخاباتی سخنرانی کرده بودند.

۳-‌ آیا علی‌رغم هماهنگی‌های قبلی با امام جماعت و تبلیغ گسترده در اطراف مسجد، باز هم داوطلبان انتخاباتی نباید بتوانند برنامه‌های خودشان را برای خدمت به مردم به اطلاع نمازگزاران مسجد برسانند؟

در پایان امیدواریم تمامی ‌مسوولان ذیربط در زمان باقیمانده تا پایان تبلیغات انتخاباتی بتوانند از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کرده و مسببان تشنج‌آفرینی بخصوص عوامل خودسری را که با گاز اشک‌آور از میهمانان دعوت شده پذیرایی می‌کنند شناسایی کرده و چنین موضوعاتی را پیگیری کنند.

کمیته اطلاع‌رسانی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه