logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران:

دولت اجازه پرتاب 6 ماهواره را نمی‌دهد/40 دانشمند صنعت فضایی به آمریکا و اروپا مهاجرت کردند/امارات دانشمندان فضایی ایران را جذب کرد

دولت اجازه پرتاب 6 ماهواره را نمی‌دهد/40 دانشمند صنعت فضایی به آمریکا و اروپا مهاجرت کردند/امارات دانشمندان فضایی ایران را جذب کرد
معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در این دو سال 40 نفر از متخصصان صنعت فضایی به آمریکا و اروپا رفته‌اند، حتی امارات متخصصان ما را جذب می‌کند و در حال راه اندازی صنعت فضایی است و می‌خواهد تا چند سال آینده گردشگر به فضا پرتاب کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، محسن شاطرزاده طی گفت‌وگویی در حاشیه همایش 600 نفری بسیج دانشجویی در ساری، اظهار کرد: امروز دانش و تکنولوژی از مولفه های قدرت نرم یک کشور محسوب می شود و ما برای اینکه زیر سلطه نباشیم و به قدرت برسیم باید رشد علمی خود را ارتقا بدهیم که البته این امر در حال شکل گرفتن بود تا اینکه دولت یازدهم روی کار آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده اند، رشد علمی در این دولت متوقف شده است، افزود: این دولت همه زمینه هایی که باعث ایجاد قدرت نرم برای کشور می شد، از جمله هسته ای و فضایی را تعطیل کرد.

وی ادامه داد: دولت پس از تعطیلی صنعت هسته ای، با فشار غرب اقدام به تعطیلی صنعت فضایی کرد و آن را از معاوت ریاست جمهوری به معاونت یک وزارخانه بی ربط تنزل داد و تمام بودجه های پژوهشی آن را صفر کرد.

شاطرزاده تصریح کرد: متاسفانه 3 سال است که سند فضایی ما خوابیده است و نگذاشتند که در حوزه فضایی کاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ما 6 ماهواره آماده پرتاب داریم و دولت اجازه نداده است که آنها پرتاب شوند، تاکید کرد: صنعت فضایی ما که قرار بود در سال 2015 انسان به فضا پرتاب کند، عملا از بین رفته است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه دولت نه‌تنها صنعت فضایی کشور را تعطیل کرد، بلکه دانشمندان این صنعت را هم به حال خود رها کرده است، گفت: در این دو سال 40 نفر از متخصصان صنعت فضایی به آمریکا و اروپا رفته اند و جذب کار شده اند، حتی امارات متخصصان ما را جذب می کند و در حال راه اندازی صنعت فضایی است و می خواهد تا چند سال آینده گردشگر به فضا پرتاب کند.

وی در پایان تاکید کرد: در این دولت تمامی ابزارهای قدرت و مولفه های قدرت ما تعطیل شده است و این موضوع در بحث اتمی ما هم همینگونه است. دانش و تکنولوژی یک امر استراتژیک است و اگر می خواهیم مستقل باشیم باید مسلط به دانش و تکنولوژی باشیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه