دانشجوی دانشکده پرستاری آمل از دغدغه‌های خود می‌گوید

آینده و امنیت شغلی مناسب برای دانشجویان پرستاری وجود ندارد/ طرح‌های بدون کارشناسی و یک شبه توهین به تحصیلات دانشجویان پرستاری

آینده و امنیت شغلی مناسب برای دانشجویان پرستاری وجود ندارد/ طرح‌های بدون کارشناسی و یک شبه توهین به تحصیلات دانشجویان پرستاری
طرح‌های بدون کارشناسی و یک شبه توهین به تحصیلات 4 ساله و آکادمیک یک دانشجوی پرستاری و تهدید آینده شغلی ما دانشجویان است چراکه با غالب شدن چنین تفکراتی در بدنه بهداشت و درمان، به جای دانشجویان پرستاری از چنین نیروهایی بیشتر استفاده می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، مبین محمدی‌نژاد دانشجوی ترم 7 پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) آمل طی گفت‌وگویی از مشکلات دانشجویان این رشته می‌گوید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

این دانشجوی رشته پرستاری با بیان این‌که دغدغه من به‌عنوان یک دانشجوی پرستاری عدم وجود آینده و امنیت شغلی مناسب است، گفت: برنامه‌ مناسب و صحیح برای دانشجویان این رشته تهیه و تدوین نمی‌شود چراکه ما شاهد روی کار آمدن طرح‌های نامناسب و ضدپرستاری آکادمیک همچون تربیت پرستار بیمارستانی و بهیاری یک ساله هستیم.

وی در ادامه افزود: این چنین طرح‌های بدون کارشناسی و یک شبه توهین به تحصیلات 4 ساله و آکادمیک یک دانشجوی پرستاری و تهدید آینده شغلی ما دانشجویان است.

محمدی‌نژاد از اجرایی شدن چنین طرح‌هایی ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: قطعا با غالب شدن چنین تفکراتی در بدنه بهداشت و درمان، به جای دانشجویان پرستاری از چنین نیروهایی بیشتر استفاده می‌کنند چرا که نسبت به ما دانشجویان پرستاری کم خرج‌تر هستند.

این دانشجوی پرستاری دغدغه بعدی خود را به‌عنوان یک دانشجو در شهرستان آمل عدم وجود اتاق مناسب برای گذاشتن لباس و وسایل شخصی و گذراندن دوران تحصیلی عنوان کرد و متذکر شد: شروع هر ترم بزرگترین نگرانی و دل مشغولی دانشجوها در بیمارستان نداشتن جایی برای گذاشتن وسایل شخص‌شان است و هر ترم دانشجویان سر این موضوع بسیار ابراز نگرانی می‌کنند.

 وی در ادامه یادآور شد: اینکه دانشجوی پرستاری این کشور معطل و درگیر پیدا کردن یک جای مناسب برای لباس خود باشد بسیار بد و تاسف‌بار است.

محمدی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولین امر خواهشی دارم؛ اگر فرزندان شما نیز در رشته پرستاری درس می‌خواندند و با چنین مشکلی روبه رو بودند شما چه تدبیری می‌کردید؟ ما را به‌عنوان فرزندان خود بدانید و این مشکل را بر طرف کنید.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه