گفتگوی رای اولی ها با ایجرود خبر:
هرگز به کشور خود خیانت نمی کنیم/نمایندگان قوانینی را تصویب کنند که به صلاح مردم باشد
دوربین ایجرود خبر امروز مهمان رای اولی ها بود و آن ها با بیان اینکه رای خود را با پول نمی فروشند و حضور آن ها به دنیا نشان خواهد داد همواره پشتیبان ولایت هستند، گفتند: با انتخاب اصلح سرنوشت کشور را می سازیم و به کشور خود هرگز خیانت نمی کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانازهرا رفیعی راد بعنوان یک رای اولی ایجرودی در گفت و گو با خبر نگار ایجرود خبر،، در پاسخ به سوال خبر نگار که آیا دوست دارید کاندیدای مجلس شورای اسلامی شوید با بیان اینکه تمایلی به این کار ندارم، اظهار داشت: با آگاهی که از توانایی های خودم دارم این کار را انجام نمی دهم چرا که مسئولیت بسیار سختی به عهده یک نماینده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در گفت و گو با خبر نگار ایجرود خبر،,,

, وی با اشاره به اینکه وظیفه یک نماینده قانون گذاری می باشد، افزود: نامزدهای انتخاباتی شعاری صحبت می کنند و تمام شعارهایآن ها تکراری است و من بعنوان یک رای اولی هیچ شناختی از کاندیداها ندارم.
,رفیعی راد با بیان اینکه در انتخابات صد در صد شرکت می کنم، ادامه داد: یک رای هم یک رای است و من انتخابی انجام نمی دهم که موجب خیانت به کشورم شود.
,رای اولی ایجرودی با بیان اینکه مردم با آمدن به پای صندوق های رای با انتخاب نماینده اصلح می توانند سرنوشت کشور را رقم بزنند، تصریح کرد: درستکار بودن، صداقت، مردمی بودن، ولایت مداری ، پشتیبان ولایت و نظام بودن از ویژگی های یک نماینده است.
,رفیعی راد با اشاره به اینکه نامزدهای انتخاباتی فراموش نکنند که چه وعده هایی به مردم داده اند، افزود: نماینده با رای روستاییان به مجلس می رودو این در صورتی که نماینده وقتی به مجلس پا گذاشت روستاییان و رای آن ها را فراموش می کند.
,مرجان نظری یکی دیگر از رای اولی های ایجرودی با بیان اینکه شاید بعنوان نامزد انتخاباتی شرکت می کردم، ادامه داد: اگر بتوانم خدمتگذار مردم و وطنم باشم و بدانم که مفید واقع می شوم بعنوان کاندید مجلس شورای اسلامی حاضر می شدم.
,

, ,
وی با اشاره به اینکه نامزد انتخابات باید صادق وولایت مدار باشد، افزود:نامزدی که بعنوان نماینده به مجلس می رود به قول هایی که می دهد عمل کند.
,نظری با بیان اینکه حاضر نیستم با پول رای خود را بفروشم، تصریح کرد: مردم با انتخاب نماینده سرنوشت کشور را به دست خودشان رقم می زنند.
,زهرا سهرابی یکی دیگر از رای اولی های ایجرودی با بیان اینکه اگر نامزد انتخابی بودم و به مجلس راه پیدا می کردم برای معیشت مردم تلاش می کردم، افزود:مردم با آگاهی کامل می توانند نماینده اصلح را انتخاب کنند.
,

, وی با بیان اینکه من هرگز با پول رای خود را نمی فروشم، ادامه داد: من به عشق وطنم و با توجه به وظیفه شرعی که دارم در انتخابات شرکت می کنم.
,سهرابی با اشاره به اینکه مردم با آگاهی کامل می توانند نماینده اصلح را انتخاب کنند البته با تحقیق و رهنمودهای رهبری، تصریح کرد: نماینده مردم را درک کند و وعده هایش را فراموش نکند.
,زهرا خدایی نیز بعنوان یک رای اولی با بیان اینکه دوست داشتم کاندیدای انتخاباتی شوم، افزود:اگر بعنوان نامزد انتخاباتی مورد قبول مردم واقع شوم، وقتی وارد مجلس شوم روستا ها و مردمان روستا را فراموش نمی کنم.
,

, وی با اشاره به اینکه سرنوشت کشور من به دست نماینده تعیین می شود که با اعتماد مردم انتخاب شود، ادامه داد: نماینده ای که در مجلس می نشیند به شعارهای خود جامعه عمل بپوشاندو رای مردم را فراموش نکند.
,خدایی، گفت: نماینده که وظیفه قانون گذاری را بر عهده دارد قانونی را تصویب کند که به صلاح مردم باشد.
,نرگس قهرمانی بعنوان رای اولی با بیان اینکه وظیفه همه ایرانیان است که در سرنوشت کشور دخیل باشند، ادامه داد: سرنوشت ملت توسط خود مردم با انتخاب اصلح تعیین می شود.
,

, وی با اشاره به اینکه حضور آگاه در تمامی صحنه ها، نماد اتحاد همه قشرها است، افزود: با همه وجودم در تعیین سرنوشت کشورم قدم بر می دارم البته با انتخاب اصلح.
,لیلا محمدی بعنوان رای اولی ایجرودی با بیان اینکه اگر انتخاب درستی نداشته باشیم کشور را به خطر می اندازیم،افزود:رای و انتخاب اصلح من تیری به سینه دشمنان کشورم است.
,,

, حدیثه دوستی با اشاره به اینکه نامزد انتخاباتی از زمانی که وارد صحنه انتخابات می شود تا زمانی که اعتماد مردم را بعنوان رای برای خود جلب می نماید مسئولیت سنگینی بر دوش دارد، افزود: قطعا پای صندوق رای حاضر خواهم شد.
,,
صغری قاسمی نیز بعنوان یک رای اولی با بیان اینکه من بعنوان یک ایرانی وظیفه دارم پای صندوق رای حاضر شوم،تصریح کرد: حضور ما از هر قشری نشان اتحاد دیرینه ملت ایران است.
,

, سمانه محمدی نیز با اشاره به اینکه بعنوان یک رای اولی در سرنوشت کشورم مشارکت خواهم کرد، ادامه داد: بی صبرانه مشتاق روز هفتم اسفند هستم تا وظیفه خود را به انجام برسانم.
,

, محمد صادقی رای اولی ایجرودی با اشاره به اینکه دوست ندارم نامزد انتخاباتی شوم، ادامه داد: نامزد انتخاباتی نباید وعده های خارج از توان و وظیفه خود را به مردم بگوید.
,

, وی با بیان اینکه قطعا پای صندوق رای حاضر خواهم شد، تصریح کرد: وظیفه نماینده قانون گذاری است نه آسفالت کردن خیابان ها و این موضوع بیشتر برای یک نماینده در حاشیه قرار دارد.
,صادقی با اشاره به اینکه قانونی که نماینده تصویب می کند تمام طبقات جامعه را در نظر بگیرد، افزود: گرانی پول آب و برق، گاز برای طبقات پایین جامعه بسیار سنگین است و قانون گذار تمام اقشار جامعه را در قانون گذاری مد نظر داشته باشد.
,رضا محمدی با بیان اینکه من بعنوان رای اولی پای صندوق رای حاضر خواهم شد، ادامه داد: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی همه است که برای پیشرفت مملکت همه باید مشارکت داشته باشند.
,,

, وی با اشاره به اینکه علاقه ای به نامزد انتخاباتی شدن ندارد، افزود: مسئولیتی که بر عهده یک نماینده نی باشد بسیار سخت است.
,محمد عسگری بعنوان یک رای اولی ایجرودی با بیان اینکه دلسوز بودن نماینده ویژگی است که مد نظر من می باشد، افزود: نماینده باید دین دار، ولایت مدارو مردمی باشد.
,

, وی با اشاره به اینکه رای اولی ها دررای خود احساسی برخورد نکنند، ادامه داد: انتخاب از روی تحیق باید باشد و اگر کسی را نمی شناسیم به فرموده رهبرم از معتمدین کمک بگیریم.
,عسگری با بیان اینکه اگر کاندید می شدم و به مجلس راه پیدا می کردم، گفت: برنامه اصلی من ایجاد اشتغال برای همه جوانان خواهد بود نه برای یک شخص خاص.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه