مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی:
هوای ناسالم دوباره به شهر مشهد بازگشت/ مردم برای کاهش آلودگی هوا از حمل و نقل عمومی استفاده کنند
مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی گفت: هوای امروز شهر مشهد در وضعیت ناسالم قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لاله معصومیان در گفتوگو با مشهد پیام اظهار داشت: شاخص کیفیت هوای امروز دوم اسفندماه ۹۴ عدد ۱۳۴ پی اس ای است که هوای شهر مشهد را در وضعیت ناسالم قرار داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام ,وی با اشاره به اینکه این گزارش حسب اطلاعات دریافتی از ۱۴ ایستگاه در ساعت ۷:۳۰ صبح است، افزود: به جز ایستگاه صدف که با عدد ۸۲ پی اس ای درشرایط سالم قرار دارد، مابقی ایستگاه ها شرایط ناسالم را گزارش داده اند.
,مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: بیشترین آلودگی از ایستگاه چمن با ۱۷۵ پی اس آی و پس ازآن به ترتیب خیام شمالی با ۱۷۳ ، سرافرازان با ۱۶۹ ،کریمی ۱۶۶، سجاد۱۵۷،ماشین ابزار ۱۵۳،خیام جنوبی ۱۳۴،نخریسی ۱۲۰،سمزقند۱۱۶،تقی اباد ۱۰۸،آوینی ۱۰۷،حرم مطهر ۱۰۶،لشگر ۱۰۲ الوده ترین مناطق شهر مشهد می باشند.
,معصومیان با اشاره به ضرورت استفاده از حمل و نقل عمومی در جهت کاهش آلودگی هوای شهر مشهد، خاطر نشان کرد: باید همه مسئولین امر و مردم جامعه با تلاش یکدیگر هوایی سالم را برای فرزندانمان به ارمغان بیاوریم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه