گزارش سخنرانی کاندیداهای مجلس در مصلی گناباد؛
حجت الاسلام رجایی: ملاک و ضابطه ای برای مقبولیت عملکرد دوره 4 ساله نمایندگان وجود ندارد / حیدری: اگر نماینده قانون نویسی بلد نباشد، مردم ضرر می کنند
حجت الاسلام رجایی به عدم وجود ملاک و ضابطه ای برای نمره قبولی نمایندگان در دوره 4 ساله نمایندگی از سوی مردم اشاره و حیدری ضعف نماینده در قانون نویسی را منجر به ضرر مردم دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، طبق برنامه اعلام شده از سوی فرمانداری جهت سخنرانی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گناباد و بجستان، حجت الاسلام محمد رجایی هشتمین نامزد انتخاباتی بود که شب گذشته (دوشنبه) در محل مسجد جامع و مصلی امام خمینی (ره) گناباد به بیان سخنرانی پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,در ابتدا مجری این نامزد انتخاباتی به بیان ویژگی های مورد نیاز برای نماینده مردم گناباد و بجستان اشاره و سپس به برخی از ویژگی های حجت الاسلام رجایی اشاره و در ادامه کلیپی از عملکرد و اظهارات برخی از نمایندگان در خصوص این نامزد انتخابات پخش شد.
,حجت الاسلام رجایی سخنان خود را با مطالبی در خصوص انتخابات آغاز نمود و گفت: به مجلس شورای اسلامی باید به عنوان مسئولیت نگاه نمود نه اینکه طعمه و آنگاه تلاش خواهیم کرد.
,وی افزود: پیامی که انقلاب اسلامی به ما داد این است که باید به مردم احترام گذاشت و خود را بالاتر از مردم ندانست و برای خدمت به مردم و کشور باید تمام توان خود را به کار گرفت.
,نماینده فعلی مردم در مجلس شورای اسلامی خط قرمز فعالیت گروه ها و جناح های سیاسی را پایبندی به قانون اساسی دانست و افزود: همه افرادی که می خواهند در نظام فعالیت کنند باید پای بند به قانون اساسی باشند و صادقانه از آن حمایت کنند.
,حجت الاسلام رجایی ضمن بیان نکاتی در خصوص ولایت فقیه و اینکه برخی افراد دم از ولایت می زنند اما در عمل کار دیگری انجام می دهند، به عدم وجود ملاک و ضابطه ای برای نمره قبولی نمایندگان در دوره 4 ساله نمایندگی از سوی مردم اشاره کرد.
,وی در ادامه به گوشه ای از عملکرد 4 ساله خود در تصدی نمایندگی نهمین دوره از مجلس شورای اسلامی اشاره نمود و در خصوص علت شرکت در انتخابات مجلس دهم گفت: فکر می کنم با تجربه گران سنگی که در دوره 4 ساله بدست آورده ام، مسلط به کتر هستم و اگر منتخب مردم شوم همچنان می توان پیگیر پروژه های حساس فرودگاه و راه آهن باشم چراکه اگر در پیگیری این پروژه ها فاصله ایجاد شود، با توجه به وجود رقبا، امکان به خطر افتادن این پروژه ها است.
,نماینده ای که کار قانون نویسی بلد نباشد، مردم ضرر می کنند
,علیرضا حیدری رهنی، دومین سخنران روز پنجم سخنرانی کاندیداها در مسجد جامع و مصلی امام خمینی (ره) بود.
,قرائت قرآن و پخش کلیپی از فعالیت های سابق حیدری برنامه های آغازین این نامزد انتخاباتی بود.
,پس از معرفی اجمالی حیدری از سوی مجری، این نامزد انتخابات به رزومه و فعالیت های خود در امورات قانون نویسی اشاره و خود را متخصص این حوزه معرفی نمود.
,وی به وظیفه قانون گذاری مجلس اشاره و اذعان کرد: نماینده ای که کار قانون نویسی بلد نباشد، مردم حوزه ضرر می کنند چراکه اگر قانون خوب نوشته شود، مشکلات برطرف می شود.
,حیدری با بیان اینکه نماینده مردم باید از وقت و منافع شخصیش بگذرد و بیشتر وقت خود را برای مردم سپری گند، خاطرنشان کرد: برخی نمایندگان دنبال حاشیه ها و بحث های سیاسی هستند چون تخصص و قانون گذاری را ندارند وارد این عرصه های می شوند.
,وی افزود: من مستقل هستم و کارهای سیاسی را وارد کار خود نمی کنم چراکه می دانم سیاست برای مردم گناباد و بجستان چه قدر ضرر دارد و افراد غیر سیاسی کار تخصصی و مفید انجام می دهند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه