فرمانده سپاه شیروان، در آستانه انتخابات 7 اسفند:

مردم فردی را انتخاب کنند که خون شهیدان را بزرگ ترین سرمایه خود محسوب کند

مردم فردی را انتخاب کنند که خون شهیدان را بزرگ ترین سرمایه خود محسوب کند
سرهنگ امیری؛ تاکید کرد: حضور در انتخابات یک وظیفه ملی و مردمی است و به نظر در شرایط سیاسی کنونی، حضور همه مردم واجب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، سرهنگ علی اصغر امیری؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شیروان  بیان کرد: با حضور در انتخابات می توانیم کاندیدهای خوب و کارآمد را شناسایی و با رای دادن به آنان، مجلس خوب و قدرتمندی ایجاد کنیم. ضمن آنکه انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,

سرهنگ امیری گفت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دو مطلب امروز از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ اولی حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی است؛ حضور حداکثری در انتخابات یک اقدام انقلابی و جهادی است که انقلاب را تثبیت و دشمنان انقلاب را نا امید می کند. و دومی انتخاب فرد اصلح است و باید مردم شخصی که در تراز انقلاب اسلامی است انتخاب نمایند.

 فرمانده سپاه شیروان گفت: انتخاب فرد اصلح نکته مهمی است و مردم باید فردی را انتخاب کنند که دلش در گرو اردوگاه دشمن نباشد و خون شهیدان را بزرگ ترین سرمایه خود محسوب کند تا بتواند از آرمان های انقلاب اسلامی دفاع کند.

,
,
,

وی حضور حداکثری مردم در انتخابات را موجب یأس و خشم دشمنان عنوان کرد و از مردم خواست با حضور خود در انتخابات بار دیگر حمایتشان از انقلاب و رهبری را اعلام کنند.

,
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیروان، انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی به صورت همزمان روز جمعه - هفتم اسفند ماه - در سراسر کشور برگزار می شود.
,
 
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه