logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نابسامانی و مشکلات تاکسی داران در خنداب

نابسامانی و مشکلات تاکسی داران در خنداب
عدم نصب تابلو برای ایستگاه تاکسی های خنداب به حومه ، این ناهماهنگی ها را بوجود آورده است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب،رانندگان تاکسی به عنوان قشری زحمتکش و فعال هستند وحضور این قشر برای جامعه با توجه به نوع خدمت‌رسانی، بسیار حیاتی و ضروری است.
از زمانی که تاکسی به‌عنوان یک وسیله‌ی حمل و نقل عمومی وارد شهرها شد، در کنار عکس‌های تاریخی از تاکسی، همواره خودروهای شخصی هم به‌عنوان مسافرکش! حضوری مقتدر و همیشگی داشته و دارند، و این سئوال هم‌چنان باقی است که مسئول ساماندهی این خودروها کدام سازمان است؟

بعضی از ناهماهنگی ها در خنداب باعث نارضایتی تاکسی داران و مسافرین شده است که عبارتند از:
1-وجود مسافربرهای شخصی در  این شهر که متأسفانه به شکل معضلی لاینحل درآمده و باید اقدامی عملی و محکم در این راستا صورت پذیرد.
2-  یکی دیگر از مشکلات پیش رو طی درخواستهای مکرر رانندگان تاکسی می باشد، عدم سرکشی عوامل راهور از محل استقرار تاکسی ها است.
3-  عدم نصب تابلو برای ایستگاه تاکسیهای خنداب به حومه ، این ناهماهنگی ها را بوجود آورده است و مردم نیز از محل ایستگاه تاکسی ها مطلع نیستند که این امر باعث شده است تا شهروندان رضایت خوبی از تاکسی داران در خنداب نداشته باشند.

رانندگان تاکسی با پرداخت هزینه‌هایی و به امید کسب روزی حلال وارد این حرفه شده‌اند و جابه‌جایی مسافر در شهرها، حق مسلم آنان است.
یکی از رانندگان به خبرنگار نسیم خنداب گفت: تاکسی های این شهر زیر نظر مینی بوسرانی میباشند وی ادامه داد وقتی سازمان فقط حقوق خودش را می‌شناسد و سالانه از رانندگان دریافت می‌کند و هیچ نوع خدماتی را به راننده نمی‌دهد، نمی‌توان انتظار همراهی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

این راننده‌ی تاکسی با اشاره به عدم فعالیت‌های مینی بوسرانی و ارائه‌ی خدمات مختلفی در زمینه‌ی تأمین قطعات و بخشی از هزینه‌های تاکسی‌داران،‌ گفت: امروز کار سازمان فقط امر و نهی کردن است،‌ اما وقتی می‌گوییم چرا باید مسافربرهای شخصی، مقابل چشم نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی، مسافر سوار کنند، کسی پاسخ به ما نمی‌دهد.
وی ادامه داد:ایستگاهی که در ابتدای شهر معین شده فاقد تابلو  و در مکان مناسبی قرار نگرفته است.

راننده دیگری نیز گفت: شهر خنداب دارای 4 تاکسی درون شهری و 41 تاکسی برون شهری است که زیر نظر مینی بوس رانی می باشند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه