فرماندار مبارکه:
مردم شهرستان مبارکه بـا حـضور در انتخابات اقتدار جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر برجهان ثابت می کنند
علی اصغر ذاکری در آستانه برگزاری انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی مردم را به شرکت در انتخابات دعوت نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مبارکه نا، فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان مبارکه علی اصغر ذاکری تصریح کرد: در آستانه نوروز باستانی و در بهار سی و هشتمین سالگرد انقلاب اسلامی، بار دیگر مردم و کشور در معرض آزمونی دیگر و انتخابی سرنوشت ساز برای تجدید پیمان با آرمان های بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و لبیک مجددبه فرمان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در ادامه حماسه ملی – سیاسی قرار گرفته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,علی اصغر ذاکری گفت: انتخابات مصونیتبخش کشور است. عرصه انتخابات، تجلی حضور مردمی است که سی و هفت سال پیش ندای امام خمینی (ره)بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران را لبیک گفتند تا با پشتیبانی خود از همان روزهای آغازین، ارزشهای والای الهی را که با حاکمیت طاغوت و طاغوتیان رنگ باخته بود، جانی دوباره بخشند.
,وی افزود: همگان می دانند که در نتیجه تدبیر و اندیشه بلند مقام معظم رهبری دامت برکاته امروزه ایران اسلامی در اوج قله های افتخار بوده است و توطئه های دشمنان را یکی پس از دیگری به یاس مبدل کرده است.
,فرماندار مبارکه تصریح کرد: حال که در سایه حمایت و رهنمود های داهیانه ی مقام عظمای ولایت و تدبیر وعقلانیت دولت، غالب تحریم های ظالمانه و تهدیدات نظامی از میهن عزیزمان ایران رفع شده در این برهه خاص که تلاش مضاعف مدیران و زمامداران نظام در سمت وسوی توسعه وگذر از دوران رکود اقتصادی وبهبود وضعیت معیشتی مردم و بازگشـت شأن و جایگاه ایرانی در جهان را طلب می نمـاید.
,رئیس ستاد انتخابات شهرستان مبارکه گفت: از تمامی مردم شریـف وهمیـشه در صحنه شهرستان مبارکه دعوت می شود تا بـا حـضور شایسـته و حداکثری خود و با انتخاب نمایندگان متعهد، اصلح وکاردان، زمینه تصمیم سازی های بایسته را برای دوران پسا تحریم فراهم آورن و با برگزاری انتخابات سالم و باشکوه و حضور حداکثری عظمت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را یکبار دیگر برجهان اثبات نمایند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه