ویژه نامه تا حماسه حضور در سیستان؛

نماینده برای ارتقا کشور و نظام باید مصلحت عموم را در نظر بگیرد/شعار نمی دهم، اما عمل می کنم

نماینده برای ارتقا کشور و نظام باید مصلحت عموم را در نظر بگیرد/شعار نمی دهم، اما عمل می کنم
ویژه نامه "تا حماسه حضور در سیستان" در آخرین مطلب خود به معرفی سه کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سیستان با طرح سوالاتی مشترک می پردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا: ویژه نامه "تا حماسه حضور در سیستان" در آخرین مطلب خود به معرفی سه کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سیستان با طرح سوالاتی مشترک می پردازد، با این توضیح که احمد علی کیخا و دهمرده دو نامزد انتخابات در این حوزه حاضر به مصاحبه نشدند.

نماینده برای ارتقا کشور و نظام باید مصلحت عموم را در نظر بگیرد
احمد قنبری دارای مدرک Phdکشاورزی از دانشگاه لندن و استاد دانشگاه به سوابق اجرایی و مدیریتی خود اشاره می کند: رئیس و معاونت های مختلف دانشگاه، ریاست پارک علم و فناوری استان و عضویت های مختلف در شوراها و کمیته های داخل و خارج از دانشگاه.

این کاندیدای سیستان هدف از حضور در انتخابات را خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: حاضر به انصراف به نفع کاندیدای دیگر نیست.

قنبری با اشاره به اینکه جناح مورد علاقه اش اعتدال است در خصوص آفت قومیت گرایی در سیستان گفت: قومیت باعث نزدیگی افراد را به هم می شود و البته بستگی به این دارد که این قومیت را در جهت کمک به مردم یا در جهت تخریب برخی بهره برد.

وی افزود: علی رغم جنبه های مثبت قوم گرایی که وحدت را بیشتر می کند اما نمود جنبه های منفی آن بیشتر است.

این کاندیدای مجلس در سیستان در پاسخ به این سوال که اگر وارد مجلس شوید، آیا جزء کسانی خواهید بود که با دیدن تخلفی از رئیس جمهور یا وزرا تا آخر پایش بایستد، اظهار داشت: مصلحت نظام را باید در نظر گرفت، گاهی ایجاب می کند بعضی از موارد را بخاطر مصلحت کشور چشم پوشی کرد.

قنبری با اشاره به اینکه مصلحت عموم مهم است نه مصلحت فرد، افزود: باید دید مصلحت عموم در چیست، ممکن است رئیس جمهور تخلف کند اما مصلحت این باشد که بنده سکوت کنم و نماینده برای ارتقا کشور و نظام باید مصلحت عموم را در نظر بگیرد.

این کاندیدای حوزه انتخابیه سیستان با پاسخ منفی به اینکه آیا وعده انتخاباتی هم به مردم دادید، بیان کرد: دیدگاهم علمی است و راهکارهایی که کارشناسان دنیا به آن اعتقاد دارند را بیان می کنم.

وی خاطر نشان کرد: من سیمان اجتماعی هستم یعنی پیوند دهنده قلب ها باش، زمانی که پیوند دهنده قلب ها باشی یک بتن مصالح جامعه مستحکم ایجاد می شود که در مقابل همه نوع تنش ها محکم می ایستد.

قنبری گفت: همه افراد باید کنار هم باشند، متاسفانه ما یک جامعه جزیره ای داریم، بنابراین باید مردم را متحد کنیم و نماینده همه سیستان باشیم.

 
کسی که وکالت مردم را قبول می کند باید وکیل ملت باشد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
, نماینده برای ارتقا کشور و نظام باید مصلحت عموم را در نظر بگیرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, کسی که وکالت مردم را قبول می کند باید وکیل ملت باشد,


شیرعلی کوهکن دانشجوی دکتری و عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات کشاورزی به سوابق اجرایی خود اشاره می کند: سالهای در سازمان تحقیقات کشاورزی فعالیت نمودم و به مدت 9 ریاست مرکز  را نیز بر عهده داشتم.

این کاندیدای سیستان هدف از حضور در انتخابات را حساسیت مجلس آینده عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط بحرانی سیستان و اطلاعی که به مسائل منطقه دارم و به دلیل نیاز اضطراری سیستان به متخصصین آگاه به مسائل و بویژه ساماندهی بخش کشاورزی وارد عرصه انتخاباتی شدم.

نامزد دهمین دوره انتخابات در سیستان با بیان اینکه حاضر نیست به نفع کاندیدای دیگر انصراف دهد، گفت: همواره خداوند توفیق داده در خط ولایت باشیم و وابسته به جناح سیاسی خاصی نبوده اما گرایش به اصولگرایی دارم.

کوهکن در خصوص قومیت گرایی در سیستان گفت: خرابی سیستان نتیجه همین قوم گرایی است ما باید شایسته سالار باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر وارد مجلس شوید، آیا جزء کسانی خواهید بود که با دیدن تخلفی از رئیس جمهور یا وزرا تا آخر پایش بایستد، اظهار داشت: قطعا، به هر حال کسی که وکالت مردم را قبول می کند باید وکیل ملت باشد.

این کاندیدای حوزه انتخابیه سیستان در پاسخ به اینکه آیا وعده انتخاباتی هم به مردم دادید، بیان کرد: وعده خاصی ندادم اما قولی که برای حل مشکل مردم دادم در صورت موفقیت با تمام توان از تمام ارکان ها استفاده کنم.

کوهکن افزود: نماینده وکیل مردم است، ما هر آنچه که در توان داریم به صورت قانونی و شرعی در خدمت مردم خواهیم بود.

شعار نمی دهم، اما عمل می کنم
علی جهانتیغ فوق لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی روستایی و دبیر آموزش و پرورش با اشاره به سوابق اجرایی خود در حوزه آموزش و پرورش می گوید: سالهای متوالی در آموزش پرورش خدمت کردم.

این کاندیدای سیستان هدف از حضور در انتخابات را خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: با توجه به مشکلات سیستان تکلیف خودم دانستم تا وارد عرصه سیاسی شوم.

نامزد دهمین دوره انتخابات در سیستان با بیان اینکه حاضر نیست به نفع کاندیدای دیگر انصراف دهد، گفت: دارای هیچ حزب و گروهی نیستم و مستقل عمل می کنم از یک طرف پیرو ولایت و از طرف دیگر با دولت همکاری می کنم.

جهانتیغ با اشاره به اینکه مستقل عمل می کنم در خصوص آفت قومیت گرایی در سیستان گفت: مخالف قومیت گرایی در سیستان بوده چرا که همه برابر و برادر هستیم و نباید تبعیضی قائل شد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر وارد مجلس شوید، آیا جزء کسانی خواهید بود که با دیدن تخلفی از رئیس جمهور یا وزرا تا آخر پایش بایستد، اظهار داشت: کسانی را که خلاف قانون عمل کنند، محکوم می کنم چرا که باید پیرو قانون و ولایت فقیه باشیم.

این کاندیدای حوزه انتخابیه سیستان در پاسخ به اینکه آیا وعده انتخاباتی هم به مردم دادید، بیان کرد: شعار نمی دهم، اما عمل می کنم.

نامزد دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در زابل افزود: با توجه به رشته تحصیلی ام، پیشنهاد آموزش به دانش آموزان باز مانده از تحصیل و ایجاد اشتغال را ارائه کردم.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, شعار نمی دهم، اما عمل می کنم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه