logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کیک 10 کیلویی رای اولی ها برای شرکت در نخستین مشارکت سیاسی در عجب شیر پخته شد

کیک 10 کیلویی رای اولی ها برای شرکت در نخستین مشارکت سیاسی در عجب شیر پخته شد
این کیک برای اولین بار است که در شهرستان عجب شیر پخت شد با حضور دانش آموزان رای اولی های شهرستان عجب شیر مشارکت ساسی و نقش آفرینی در سرونشت شهر وکشورشان را جشن گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، این کیک در همایش رای اولی ها که در روز انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
فرماندار شهرستان عجب شیر حضور رای اولی ها در افزایش نشاط و شور فضای انتخابات موثر دانست واظهار کرد: رای اولی ها باید خوب بدانند که چه مسئولیت سنگینی دارند و باید خوب بدانند که مشارکت وسیع و همگانی در انتخابات، کشور و نظام و انقلاب را بیمه خواهد کرد.
ابراهیم طاهری افزود: بی شک حضوریک هزارو100دانش آموز از رای اولی ها در انتخابات این دوره می تواند در افزایش نشاط و شور فضای انتخابات موثر باشند، جوانان و نوجوانانی که به گفته امام خمینی (ره) چشم امید و آینده سازان انقلاب اسلامی هستند.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان رای اولی با حضور هوشمندانه خود در انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفند ماه در تعیین سرنوشت شهر و کشور خود سهیم بوده و آینده بهتری را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی رقم می زنند.
وی انتخابات را تجلی حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب برشمرد و افزود: انتخابات یکی‌از رویدادهای بزرگ سیاسی و اجتماعی کشور است، بنابراین باید اهمیت و جایگاه حضور مردم در انتخابات را برای دانش‌آموزان تبیین کنیم تا استقلال، اقتدار، عزت و پایداری نظام اسلامی تضمین شود.
طاهری تأکید کرد: کلیه متولدین 7 اسفند 76 و قبل‌از آن می‌توانند در انتخابات مجلس دهم و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه