مدیرکل صداوسیما آذربایجان‌شرقی:

مردم روی آرمان هایشان با کسی تعارف ندارند/ ملت به خاطر مسایل اقتصادی مقابل دشمن سر خم نمی کنند/ رأی دهی کار خیری است و باید در ‌آن سبقت گرفت

مردم روی آرمان هایشان با کسی تعارف ندارند/ ملت به خاطر مسایل اقتصادی مقابل دشمن سر خم نمی کنند/ رأی دهی کار خیری است و باید در ‌آن سبقت گرفت
محسن لطیفی گفت: مردم عزیز همیشه به دشمنان خود نشان داده‌اند که به آرمان‌های انقلاب پایبندند و بر روی این آرمان‌ها با کسی تعارف ندارند، شان مردم خیلی فراتر از مسائل معیشتی و اقتصادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محسن لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با بیان اینکه شرکت در انتخابات یک وظیفه دینی و شرعی است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب صبح امروز در پای صندوق رأی حاضر شدند و ما نیز باید به تبعیت از ایشان در کارهای خیر سبقت بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی ادامه داد: خدا را شاکریم که توفیق حضور به موقع و عمری داد که در سرنوشت کشور عزیز اسلامی‌مان سهیم باشم که برای ثمره آن زحمت های زیادی کشیده شده است.

,

وی انتخاب شایسته‌ترین افراد را ضروری دانست و بیان داشت: افراد متدین هیچ‌وقت ضرری نمی تواند داشته باشد. قطعا حضور انسان های صالح پر از خیر و برکت می باشند.

,

مدیرکل صدا و سیمای استان با اشاره به ویژگی‌های یک نماینده اصلح، عنوان کرد: ما باید انسان هایی را انتخاب کنیم که خدا ترس باشند، به فکر مردم باشند، خدمت به مردم، باور ماست، سفارشات پیامبر و ائمه ماست.

,

وی یادآور شد: ائمه بدون استثناء شبانه روزی در خدمت مردم بودند. حضرت علی چقدر برای فقرا کمک کرد و خیلی از آنها بعد از شهادت ایشان متوجه شدند. ما در این مکتب پرورش یافته ایم و باید این طور عمل کنیم

,

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پیام حضور ملت ایران چیست، ابراز کرد: مردم عزیز همیشه به دشمنان خود نشان داده‌اند که به آرمان‌های انقلاب پایبندند و بر روی این آرمان‌ها با کسی تعارف ندارند، شان مردم خیلی فراتر از مسائل معیشتی و اقتصادی است. این همان امت پیامبری است که در شعب ابی طالب زجر و ظلم های زیادی تحمل کرده است. این مردم به خاطر مسائل اقتصادی به دشمن سر خم نمی کنند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه