گزارش طلوع کنارک از آخرین تغییرات در فهرست نامزدهایِ انتخاباتی حوزه کنارک، چابهار، نیکشهر و قصرقند؛
انصراف 17 نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه چابهار/ 11 نفر در گود انتخابات ماندند + اسامی
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار کنارک گفت: با انصراف 17 نامزد از مجموع 28 کاندیدای تایید صلاحیت شده تا پایان روز پنجشنبه 6 اسفند 11 نفر در عرصه رقابت باقی مانده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نعمت الله نجاری در گفت و گو با طلوع کنارک، اظهار داشت: 49 نفر داوطلب برای شرکت در رقابت های دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه چابهار، نیکشهر، قصرقند و کنارک نام نویسی کردند که در مراحل مختلف 28 نفر از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طلوع کنارک,معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی فرمانداری کنارک با بیان اینکه از این تعداد 17 نفر تا پایان روز پنجشنبه 6 اسفند انصراف خود را اعلام نموده اند، افزود: هم اینک 11 نفر در عرصه رقابت ها باقی مانده اند.
وی تصریح کرد: بالغ بر یک هزار نیروی انسانی در 62 شعبه اخذ رای در شهرستان کنارک و شهر زرآباد کار برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری را بر عهده دارند.
نجاری ادامه داد : 43 شعبه در شهرستان کنارک و 19 شعبه در زرآباد فعالیت می کنند که از این تعداد 23 شعبه ثابت و 20 شعبه سیار در شهرستان کنارک و 2 شعبه ثابت و 17 شعبه سیار در شهر زرآباد می باشند.
معاون فرماندار کنارک بیان کرد: تمام اقدامات و تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی در این حوزه انتخابیه اندیشیده شده است.
وی با دعوت از همه مردم برای شرکت در انتخابات روز جمعه هفتم اسفند، گفت: حضور پرشور مردم در این انتخابات یاس و نا امیدی را در دشمن افزایش می دهد.
برپایه این گزارش، در اطلاعیه ای که از سوی فرمانداری چابهار در فضای مجازی منتشر شده ، آمده است؛ بدینوسیله به استحضار اهالی شریف، حوزهی انتخابیهی چابهار شامل شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند میرسانیم، داوطلبین معزّز دهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی به مشخصات:
تعداد کل داوطلبین حاضر در عرصهی رقابتهای انتخاباتی تا آخرین ساعت اداری روز پنج شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۴، به تعداد «۱۱ نفر» و به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر میباشند:
۱-عبدالغفور ایران نژاد
۲- فیض محمد بالال
۳-محمدانوربجارزهی
۴- عبدالقیوم پذیرش
۵- شهلا پویامقدم
۶- یاسر خانی سریزدی
۷-عطاالله دادگر
۸- سینا رحمت طلب ضیابری
۹- گل ناز شه بخش
۱۰- پروین عباسی خلیل سرائی
۱۱- عبدالمجید میهن خواه
گفتنی است: درحالی 11 نفر در گود انتخابات مانده اند که بازار انصراف نامزدهای انتخابات مجلس در حوزه کنارک، چابهار، نیکشهر و قصرقند داغ شده است و احتمال اینکه باز هم فضای رقابت تنگ تر شود، وجود دارد.
انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، روز جمعه ۷ اسفندماه امسال همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

انتهای پیام
معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی فرمانداری کنارک با بیان اینکه از این تعداد 17 نفر تا پایان روز پنجشنبه 6 اسفند انصراف خود را اعلام نموده اند، افزود: هم اینک 11 نفر در عرصه رقابت ها باقی مانده اند.
,وی تصریح کرد: بالغ بر یک هزار نیروی انسانی در 62 شعبه اخذ رای در شهرستان کنارک و شهر زرآباد کار برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری را بر عهده دارند.
,نجاری ادامه داد : 43 شعبه در شهرستان کنارک و 19 شعبه در زرآباد فعالیت می کنند که از این تعداد 23 شعبه ثابت و 20 شعبه سیار در شهرستان کنارک و 2 شعبه ثابت و 17 شعبه سیار در شهر زرآباد می باشند.
,معاون فرماندار کنارک بیان کرد: تمام اقدامات و تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی در این حوزه انتخابیه اندیشیده شده است.
,وی با دعوت از همه مردم برای شرکت در انتخابات روز جمعه هفتم اسفند، گفت: حضور پرشور مردم در این انتخابات یاس و نا امیدی را در دشمن افزایش می دهد.
,برپایه این گزارش، در اطلاعیه ای که از سوی فرمانداری چابهار در فضای مجازی منتشر شده ، آمده است؛ بدینوسیله به استحضار اهالی شریف، حوزهی انتخابیهی چابهار شامل شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند میرسانیم، داوطلبین معزّز دهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی به مشخصات:
, ،,تعداد کل داوطلبین حاضر در عرصهی رقابتهای انتخاباتی تا آخرین ساعت اداری روز پنج شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۴، به تعداد «۱۱ نفر» و به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر میباشند:
,۱-عبدالغفور ایران نژاد
, -,۲- فیض محمد بالال
,
۳-محمدانوربجارزهی
۴- عبدالقیوم پذیرش
,
,
۵- شهلا پویامقدم
,۶- یاسر خانی سریزدی
,۷-عطاالله دادگر
,۸- سینا رحمت طلب ضیابری
,۹- گل ناز شه بخش
,۱۰- پروین عباسی خلیل سرائی
,۱۱- عبدالمجید میهن خواه
,گفتنی است: درحالی 11 نفر در گود انتخابات مانده اند که بازار انصراف نامزدهای انتخابات مجلس در حوزه کنارک، چابهار، نیکشهر و قصرقند داغ شده است و احتمال اینکه باز هم فضای رقابت تنگ تر شود، وجود دارد.
,انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، روز جمعه ۷ اسفندماه امسال همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
,,

, انتهای پیام
,]
ارسال دیدگاه