همه چیز برای برگزاری انتخاباتی پرنشاط در شهرستان فاروج آماده است
فرماندار فاروج گفت: همه عوامل برای برگزاری انتخابات در ساعات اولیه روز به محل ماموریت خود اعزام شدند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، امان الله خدمتگزار اظهار داشت:عوامل اجرایی، نظارتی، بازرسی وانتظامی همراه با امکانات، تجهیزات، ملزومات، تدارکات
،یک ساعت قبل ازز مان شروع انتخابات، در محل شعبات اخذ رای حضور یافته اند تا پیش بینی های لازم را برای برگزاری انتخاباتی با نشاط وبی دغدغه فراهم کنند.
,
وی با اشاره به انصراف 5 نفر از نامزها در ساعات پایانی روز گذشته افزود: مردم به 21 نفر رای می دهند تا منتخبشان را به بهارستان بفرستند.
رئیس ستاد انتخابات شهرستان از مردم شهرستان خواست در همان ساعات ابتدایی روز در پای صندوق های رای برای خلق حماسه سیاسی ومشارکت حداکثری حاضر شوند تا در ساعات پایانی شاهد ازدحام جمعیت نشده وعوامل برگزار کننده به بهترین شکل انتخابات را برگزار کنند.
خدمتگزار گفت: بعد از پایان زمان برگزاری انتخابات وشمارش آرا، صندوق های مربوط به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به فرمانداری شهرستان قوچان به عنوان شعبه اصلی تحویل واعلام رای نهایی از سوی این حوزه است.
وی افزود: صندوق های رای انتخابات، مجلس خبرگان، به فرمانداری بجنورد منتقل ونتیجه آرا هم از سوی مرکز حوزه انتخابی استان، انجام می شود.
وی در پاسخ به سوال امکان تمدید زمان برگزاری انتخابات هم گفت: تمام نمایندگان فرماندار در کنار خود رادیوروشن دارند که اطلاعیه های وزارت کشور را لحظه به لحظه دریافت ودر صورت اعلام تمدید زمان انتخابات آن را اعمال می کند.
انتهای پیام/رض
وی با اشاره به انصراف 5 نفر از نامزها در ساعات پایانی روز گذشته افزود: مردم به 21 نفر رای می دهند تا منتخبشان را به بهارستان بفرستند.
,رئیس ستاد انتخابات شهرستان از مردم شهرستان خواست در همان ساعات ابتدایی روز در پای صندوق های رای برای خلق حماسه سیاسی ومشارکت حداکثری حاضر شوند تا در ساعات پایانی شاهد ازدحام جمعیت نشده وعوامل برگزار کننده به بهترین شکل انتخابات را برگزار کنند.
,خدمتگزار گفت: بعد از پایان زمان برگزاری انتخابات وشمارش آرا، صندوق های مربوط به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به فرمانداری شهرستان قوچان به عنوان شعبه اصلی تحویل واعلام رای نهایی از سوی این حوزه است.
,وی افزود: صندوق های رای انتخابات، مجلس خبرگان، به فرمانداری بجنورد منتقل ونتیجه آرا هم از سوی مرکز حوزه انتخابی استان، انجام می شود.
,وی در پاسخ به سوال امکان تمدید زمان برگزاری انتخابات هم گفت: تمام نمایندگان فرماندار در کنار خود رادیوروشن دارند که اطلاعیه های وزارت کشور را لحظه به لحظه دریافت ودر صورت اعلام تمدید زمان انتخابات آن را اعمال می کند.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه