logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین در محل اخذ رای:

کشور ما نیازمند قانون جدی در حوزه اقتصاد مقاومتی است

کشور ما نیازمند قانون جدی در حوزه اقتصاد مقاومتی است
فرمانده سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین گفت: امروز کشور ما نیازمند قانون جدی در حوزه اقتصاد است و نسخه صحیح و راهبردی برون رفت از مشکلات اقتصادی نیز اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی است که رهبری بارها درباره این موضوع به مسئولین تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عباس کاظمی، فرمانده سپاه ناحیه امام حسن(ع) در محل اخذ رای، در گفتگو با خبرنگار صبح قزوین، اظهار کرد: پیام این حضور پرشور مردم، تداوم انقلاب اسلامی در مسیر نورانی اهل بیت(ع) و در راه منشور اندیشه امام خمینی(ره) است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: این حضور امروز به همه افکار عمومی دنیا این نکته را منعکس می‌کند که مردم همانند بیعتی که در سال 57 با امام بستند، همواره در همه دوره ها و عرصه ها همراه انقلاب اسلامی می‌مانند و در مسیر نورانی امام و شهدا حرکت می کنند. 
کاظمی ابراز کرد: باید به مردم دست مریزاد گفت که در تمام دوره های سخت پیش رو انقلاب اسلامی در طی 38 سال، جانانه در صحنه های مختلف حاضر بودند و توانستند گام های بلندی بردارند. 
وی درباره وطایف نمایندگان منتخب در مجلس، عنوان کرد: یک نماینده مجلس به عنوان وکیل مردم در خانه ملت باید نیازهای حقیقی مردم را به درستی بشناسد و براساس نیازهای حقیقی مردم در راستای قانون گذاری و نظارت بر قانون فعالیت کند. 
فرمانده سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین در ادامه گفت: امروز کشور ما نیازمند قانون جدی در حوزه اقتصاد است و نسخه صحیح و راهبردی برون رفت از مشکلات اقتصادی نیز اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی است که رهبری بارها درباره این موضوع به مسئولین تاکید کردند. 
وی خاطرنشان کرد: عزت این مردم در مسیر استقامت و پایداری است،این باید مورد توجه نمایندگان قرار گیرد و همچنین نماینده مجلس باید خود را وام دار و مدیون شهدا بداند تا در مسیر استقامت مانند شهدا گام بردارد. 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه