دهیار روستای تشنیز:
میدان ورودی روستای تشنیز امنیت شهروندان و مسافران را تهدید می کند
دهیار روستای تشنیز از نحوه احداث میدان ورودی روستای تشنیز انتقاد کرد و گفت: این میدان نه تنها باعث امن شدن ورودی روستا نشده است که امنیت شهروندان و مسافران را نیز در خطر انداخته است.[
گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار:مهدی بهزادی تشنیزی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار گفت: میدان ورودی روستای تشنیز به دلیل عدم نصب علائم راهنمایی رانندگی، عدم نصب چراغ روشنایی جهت مشخص بودن در شب، جانمایی نامناسب باعث شده است به نقطه ای حادثه ساز در محل تلاقی جاده ورودی روستای تشنیز به محور ارتباطی شهرستان کیار با شهرستان های اردل و فارسان بدل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار,
وی در این خصوص گفت: روستای تشنیز از سه سمت به جاده های مواصلاتی شهر ها و روستاهای استان چهارمحال و بختیاری در ارتباط است که از سمت شمال و شرق دو ورودی این روستا با محور ارتباطی شهرستان کیار به شهرستان های اردل و فارسان که از سه راه تشنیز آغاز و در ادامه به سمت سه راه اردل و جونقان ادامه می یابد مرتبط است و از سمت جنوب با محور شهرکرد، شلمزار که به دلیل نامناسب بودن ورودی های این روستا ورودی شرقی روستای تشنیز به عنوان ورودی اصلی روستای تشنیز انتخاب و توسط اداره راه و شهرسازی اصلاح شد اما عملیات اصلاح این ورودی با احداث یک میدان به پایان رسید و در خصوص تکمیل امکانات این ورودی هیچ اقدامی صورت نپذیرفت.
,
بهزادی افزود: متاسفانه از زمان احداث این میدان تا کنون و خصوص در ساعات شب به دلیل عدم روشنایی و دید کافی رانندگان تصادفات متعددی به وقوع پیوسته است که تعدادی از کسانی که در این میدان دچار آسیب مالی و بدنی شده اند از اهالی روستای تشنیز بوده اند.
,
وی در ادامه گفت: متاسفانه در یک فقره تصادف به وقوع پیوسته در این میدان شاهد از دست رفتن جان یکی از هموطنانمان بودیم که شاید اگر حداقل امکانات مورد نیاز این ورودی فراهم بود این حادثه اتفاق نمی افتاد.
,
دهیار روستای تشنیز در ادامه بیان داشت: در راستای اصلاح، تکمیل و بهبود وضعیت ورودی وستای تشنیز پیگیری های متعددی از طریق اداره راه و شهرسازی صورت گرفته است که متاسفانه تاکنون به نتیجه مطلوب دست نیافته ایم.
,
وی در پایان از مسئولان خواست جهت ایجاد امنیت و رفع مشکلات این ورودی حداقل امکانات لازم در این میدان حادثه از نصب شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه