پیش بینی ۹۰تن هندوانه از مزارع جاسک/صادرات به کشورهای عراق، ترکیه و قبرس

پیش بینی ۹۰تن هندوانه از مزارع جاسک/صادرات به کشورهای عراق، ترکیه و قبرس
مدیر جهادکشاورزی شهرستان جاسک از آغاز برداشت هندوانه از 3 هزار هکتار از اراضی شهرستان جاسک خبر داد
[

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز، علی انتظارالمهدی  با بیان اینکه میزان زمین کشاورزی دو هزار هکتار در دشت جگین قرار دارد،  پیش بینی کرد: امسال 90 هزار تن محصول برداشت شود.

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از , هرمز, ، علی انتظارالمهدی  با بیان اینکه میزان زمین کشاورزی دو هزار هکتار در دشت جگین قرار دارد،  پیش بینی کرد: امسال 90 هزار تن محصول برداشت شود.,

وی در ادامه عملکرد تولید در هر هکتار را 30 تن عنوان کرد و افزود: زمان کاشت این محصول در شهرستان جاسک اوایل آذر می باشد.

,

مدیر جهادکشاورزی شهرستان جاسک تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان جاسک در تمام فصول سال می‌توان محصولات صیفی و سبزی و هندوانه برداشت کرد.

,

انتظار المهدی افزود: زمان برداشت این محصول از اواخر بهمن تا اواسط اردیبهشت سال بعد است.

,

وی خاطرنشان کرد: هندوانه این فصل با قیمت بسیار خوبی به فروش می‌رسد و علاوه بر کشور خودمان به کشور های عراق، ترکیه و قبرس هم صادر می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه