امام جمعه زابل:

ادعای کذب مولاوردی چهره استان را محروم تر کرد/ مقامات قضایی به طور جد پیگیر این ادعا باشند

ادعای کذب مولاوردی چهره استان را محروم تر کرد/ مقامات قضایی به طور جد پیگیر این ادعا باشند
امام جمعه زابل با بیان اینکه ادعای کذب معاون رئیس جمهور چهره استان را محروم تر کرد، گفت: مسئولین به جای ادعاهای به دور از واقعیت و بدون تحقیق قابلیت ها و پتانسیل های استان را معرفی نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی اکبر کیخا در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون، با کذب خواندن ادعای معاون رئیس جمهور در خصوص روستاهای سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: بازتاب سخنان به دور از واقعیت و بدون تحقیق رئیس جمهور سبب شد تا چهره استان محروم تر و مظلومیت مردم بیشتر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
وی با بیان اینکه مسئولین به جای دامن زدن به ادعاهای کذب، قابلیت ها و پتانسیل های منطقه را معرفی نمایند، افزود: معرفی پتانسیل های منطقه با یک مدیریت پایدار سیستان و بلوچستان را جز استان های پیشرفته کشور می کند لذا مسئولین به جای فراری دادن سرمایه هاو سرمایه گذاران با اقدامات معقولانه سبب ارتقاء استان شوند.
,
امام جمعه زابل با بیان اینکه مسئولین قضایی و نمایندگان مردم به طور جد پیگیر این ادعا باشند، بیان کرد:  برای جلوگیری از اقدامات و ادعاهای این چنینی مسئولین این موضوع را به طور جد پیگیری نمایند تا دیگر کسی با ادعاهای کذب فرصت های منطقه را تبدیل به تهدید نکند.
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه