معاون دادستان زاهدان؛

ادعای مولاوردی یک بهره برداری سیاسی در پی دارد/ این سخن نشر اکاذیب و قابل تعقیب کیفری است

ادعای مولاوردی یک بهره برداری سیاسی در پی دارد/ این سخن نشر اکاذیب و قابل تعقیب کیفری است
معاون دادستان زاهدان گفت: احتمال وجود یک بهره برداری سیاسی در سخنان مولاوردی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، معاون دادستان زاهدان در گفت و گو با دادمردان، در رابطه به ادعای  معاون رئیس جمهور مبنی بر اینکه تمام مردان یکی از روستاهای سیستان و بلوچستان اعدام شده اند، اظهار داشت: این ادعا کذب محض بوده و صحت ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان،, دادمردان،,

حسن رضوی دوست با بیان اینکه این موضوع نشر اکاذیب و قابل تعقیب کیفری است، ادامه داد: بنده به شخصه بیست سال است که ساکن این استان هستم ولی تاکنون با چنین روستایی مواجه نشده ام .

,

وی افزود: با توجه به کذب بودن این موضوع معاون رئیس جمهور هم باید از لحاظ کیفری پاسخگو باشد و هم از مردم استان عذرخواهی کند.

,

وی در پایان با بیان اینکه احتمال وجود یک بهره برداری سیاسی در این سخن مولاوردی است، گفت: بهتر است مسئولین دولتی به جای پرداختن به این موارد به مسائل مهمتری در حوزه کاری خود بپردازند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه