امام جمعه گناباد:
حزب الله لبنان، مایه شرف عالم و آدم هستند/ آیت الله واعظ طبسی عمر پر برکت خویش را در راه خدمت به مردم سپری کرد
امام جمعه گناباد گفت: مردم ایران اسلامی ضمن محکوم نمودن خیانت سران عرب علیه حزب الله لبنان، مراتب حمایت همه جانبه خود را از حزب الله لبنان که مایه شرف عالم و آدم اند، اعلام می نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، حجت الاسلام حسن صادقی نسب در خطبه های امروز نماز جمعه گناباد از مشارکت 92 درصدی مردم گناباد در انتخابات 7 اسفند تشکر نمود و گفت: از تمامی کاندیداها و ستادها که زمینه برگزاری پرشور انتخابات را فراهم نمودند، تشکر می شود البته متاسفانه برخی تخریب ها و کارهای خلاف اخلاق اسلامی اعم از دروغ، تهمت و غیبت، زیر سوال بردن خدمات فراوان دولت ها و مسئولین صورت گرفت که امیدوارم خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهار کرد: انتخاب آقای مهندس بنایی را به عنوان نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی تبریک عرض نموده و امیدوارم آنچنانکه خودشان اعلام نمودند از همه توانشان برای خدمت به اسلام و مردم استفاده نمایند.
,حجت الاسلام صادقی نسب در خصوص اقدامات کشورهای عربی علیه حزب الله لبنان گفت: حکام آل سعود و سران بی غیرت کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در یک اقدام خیانت آمیز، حزب الله لبنان را که جوانمردانه در مقابل صهیونیست ها و تروریست ها ایستاده و شسکت های سنگینی را به آنها وارد نموده است نه تنها در لیست گروه های تروریستی قرار داده و روابطشان را با رژیم اسرائیل علنی کردند، بلکه با فتنه انگیزی بنا دارند بلایی که بر سر سوریه آوردند در مورد مردم لبنان هم اجرا کنند.
,وی ادامه داد: اما مردم ایران اسلامی ضمن محکوم نمودن این خیانت سران عرب، مراتب حمایت همه جانبه خود را از حزب الله لبنان که مایه شرف عالم و آدم اند اعلام می نمایند.
,امام جمعه گناباد با بیان اینکه در قرآن کریم بارها از منابع طبیعی، بیابان و مراتع به عنوان نعمت های خداوند یاد شده است، خاطرنشان کرد: منابع طبیعی تامین کننده خوراک دام ها، مانع فرسایش خاک و راه افتادن غبارها، منبع تولید کننده اکسیژن، جلوگیری کننده از سیل های تخریب زا، تغذیه سفره های زیر زمینی آب و تقویت رطوب باران می شود لذا از همه مردم تقاضا می شود از تخریب و شکستن درخت ها و مراتع خودداری نمایند چون منابع طبیعی ثروتی ملی و برای سلامت و سعادت همه افراد جامعه ضروری می باشد.
,حجت الاسلام صادقی ضمن تسلیت رحلت آیت الله واعظ طبسی در خصوص شخصیت وی اذعان کرد: آیت الله واعظ طبسی عمر پر برکت خویش را در راه ترویج اسلام و تشیع و خدمت به مردم سپری نمود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه