امام جمعه میاندوآب عنوان کرد:
انتخابات هفتم اسفند، تجلی گاه اقتدار، عزت و استقلال نظام اسلامی/ مثلت شوم آمریکا، اسرائیل و آل سعود به دنبال تجزیه سوریه است
امام جمعه میاندوآب گفت: مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و آل سعود به دنبال تجزیه سوریه و تشکیل اسرائیلی دیگر در منطقه هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های این هفته نماز جمعه میاندوآب با تقدیر از حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای در هفتم اسفند ماه، اظهار کرد: مردم ایران اسلامی در انتخابات هفتم اسفند، هفت سین انقلاب، اقتدار، صلابت و عزت و استقلال ملی را تکمیل کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه این حضور حماسی دشمنان را باردیگر ناامید و مایوس ساخت، افزود: مردم در این حضور حماسی تمام توطئه های دشمنان داخلی و خارجی را در هم پیچیدند و مشتی محکم بردهان استکبار جهانی کوبیدند.
,وی با اشاره به اینکه سخاوت ملت همیشه در صحنه و با صلابت ایران اسلامی، نخستین سین از هفت سینی بود که مردم در هفت اسفند تشکیل دادند، افزود: مردم علی رغم تبلیغات وسیع دشمنان برای جلوگیری از حضور مردم در صحنه و یا انتخاب افراد مورد طبع آنان، با حضور پرشور خود، میثاقی دوباره با ولایت بستند.
,حسن زاده سعی و تلاش کاندیداها برای حضور مردم در صحنه را سین دوم این هفت سین عنوان و تصریح کرد: کاندیداها با حضور خود، جمهوریت و دموکراسی را در نظام اسلامی نشان دادند و شور و حماسه را ماندگارتر کردند.
,امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه سیمای همدلی و همزبانی سین سوم حضور مردم در انتخابات هفتم اسفند بود، اظهار کرد: مردم در ایران اسلامی که مهد دموکراسی واقعی است، با همدلی و همزبانی وارد صحنه شده و دموکراسی واقعی را به کشورهای مدعی دموکراسی نشان دادند.
,وی به سین چهارم حضور حماسی مردم در صحنه اشاره کرد و افزود: سعادت و سربلندی دولت و ملت سین چهارم هفت سین اقتدار نظام و ملت بود که مردم با حضور خود در پای صندوق های رای آن را به دشمنان نشان داده و با رای های خود، تیری به سمت دشمنان زدند.
,حسن زاده با بیان اینکه سرور و شادی رهبر فرزانه انقلاب را سین پنجم، سین های حضور مردم در صحنه دانست و گفت: مردم وظیفه خود را انجام دادند و اکنون این وظیفه منتخبان مردم است که باید دشمنان را با اقدامات و برنامه های خود مایوس کنند.
,امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه منتخبان مردم و مسئولان باید چاره ای برای بیکاری بیاندیشند، اظهار کرد: بیکاری یکی از اصلی ترین معضلات جوانان است که باید مسئولان چاره ای برای حل آن بیندیشند.
,وی با اشاره به سرافرازی ملت ایران برای خدمت بیشتر ششمین سین از هفت سین اقتدار ایران اسلامی است، گفت: مردم ولی نعمتان ما هستند که باید با سجده شکر که هفتمین سین از سین های اقتدار در انتخابات هفتم اسفند امسال است، حق آن را به جای بیاوریم و قدرددان این ملت باشیم.
,حسن زاده به تشکیل مثلت شوم آمریکا، اسرائیل و آل سعود برای نابودی و تجزیه سوریه اشاره و تصریح کرد: این مثلث شوم به دنبال تشکیل اسرائیلی دیگر در منطقه هستند که به حول قوه الهی جبهه مقاومت اجازه تجزیه سوریه را به هیچ کس نمی دهد.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه