برخورد ضعیف اداره محیط زیست اشنویه با واحدهای شن و ماسه/تخریب گران بزرگ محیط زیستی فقط دو فقره اخطاریه گرفتند

برخورد ضعیف اداره محیط زیست اشنویه با واحدهای شن و ماسه/تخریب گران بزرگ محیط زیستی فقط دو فقره اخطاریه گرفتند
در ادامه برخوردهای ضعیف اداره محیط زیست اشنویه با واحدهای متخلف شن و ماسه ، این اداره فقط به صدور دو اخطاریه به تخلفات این تخریبگران بزرگ محیط زیستی بسنده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شنوباس، روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان آذربایجانغربی به نقل از رئیس اداره محیط زیست اشنویه اعلام کرد: در جریان پایش زیست محیطی واحدهای تولید شن و ماسه شهرستان اشنویه دو فقره اخطاریه زیست محیطی به واحدها صادر گردید.این واحدها در فرایند تولید شن و ماسه، پساب تولیدی را به رودخانه گادر اشنویه هدایت نموده و بدینوسیله سبب ایجاد آلودگی رودخانه شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شنوباس،,

صدور دو فقره اخطاریه، آنهم نه به خاطر برداشت های کلان شن و ماسه از بستر رودخانه ها بلکه به خاطر آیجاد آلودگی رودخانه در حالی انجام می شود که واحدهای تولید شن و ماسه به صورت شبانه روزی در حال برداشت بی رویه شن و ماسه از بستر رودخانه گادر هستند.

,

این واحدهای تولیدی شن و ماسه، بدون لحاظ آسیب های جدی که ممکن است براثر برداشت بی رویه ایجاد شود، به صورت گسترده به اقدامات ضدمحیط زیستی خود ادامه می دهند.

,

عدم برخورد جدی با این معضل زیست محیطی، طی یک سال گذشته انتقادات گسترده حامیان محیط زیست را در برداشته است.

,

در زیر تصاویری از وضعیت تاسف بار بستر رودخانه پوش آباد اشنویه و بلایی که کارخانجات شن و ماسه برسرآن آورده اند درج شده است : 

,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه