logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهردار شهرکرد خبر داد؛

آماده‌سازی شهر برای گردشگران و همشهریان در ایام نوروز

آماده‌سازی شهر برای گردشگران و همشهریان در ایام نوروز
شهردار شهرکرد گفت: شهرداری که شهرکرد همانند سایر شهرداری‌ها علاقمند به جذب گردشگر است تلاش خواهد کرد در ایام نوروز، شهر را برای گردشگران و همشهریان آماده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورالله غلامیان دهکردی شهردار شهرکرد در نشست ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری اظهار داشت: بیشتر برنامه‌ها و اقدامات شهرداری شهرکرد در ایام نوروز در قالب بخش‌های خدمات شهری، فضای سبز، عمرانی، زیباسازی و فرهنگی به مسافران و گردشگران نوروزی عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه در راستای سنت زیبای خانه‌تکانی توسط شهروندان، این شهرداری نیز درصدداست که سیمای شهر را متحول سازد و به این ترتیب به استقبال نوروز برود اضافه کرد: بر تنظیف، زیبایی و آماده سازی شهری در آستانه سال نو عواملی هستند که هم در روحیه هم‌شهریان تاثیر مثبت دارد و هم باعث می‌شود گردشگران و مهمانان نوروزی چهره شهر را بپسندند.

غلامیان در ادامه بیان داشت: اصلاح و نوسازی مبلمان و تأسیسات شهری، شستشوی معابر و المان‌ها، رنگ‌آمیزی جداول، گل‌کاری و درخت‌کاری در میادین، بوستان‌ها و پارک‌های شهر، برپایی سفره‌ نمادین هفت سین در ورودی‌های شهر،از جمله مهم‌ترین برنامه‌های ستاد تسهیلات نوروزی هستند که برنامه‌ریزی شده است انجام شوند.

شهردار شهرکرد بازسازی و نصب المان‌های نوروزی در سطح شهر، طراحی و نصب چند مکعب نورپردازی، اجرای هفت سین سیار دوچرخه‌ در سطح شهر، رنگ‌آمیزی و اجرای نقاشی‌های دیواری، راه‌اندازی اکیپ‌های راهنمای گردشگران و مسافران، تجهیز و آماده‌سازی پارک‌ها برای اسکان موقت میهمانان نوروزی، تهیه و توزیع نقشه‌ راهنمای شهر را از دیگر برنامه‌های ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری دانست و اذعان داشت: ساماندهی دست‌فروشان و رفع سدمعبر، ترمیم و لکه‌گیری آسفالت معابر، پاک‌سازی پوسترهای زائد تبلیغاتی، ساماندهی تابلوها و علائم راهنما، سرویس‌دهی مناسب ناوگان حمل و نقل درون شهری، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی، راه‌اندازی بازارچه‌های موقت نوروزی، از دیگر برنامه‌های شهرداری شهرکرد در ایام نوروز سال ۹۵ است.

شهردار شهرکرد تاکید کرد: در اجرای برنامه‌های استقبال از بهار باید شرایط به گونه‌ای فراهم شود که نشاط و شادابی در بین شهروندان ایجاد شود از همین‌رو شهرداری شهرکرد که همانند سایر شهرداری‌ها علاقمند به جذب گردشگر است تلاش خواهد کرد در ایام نوروز، شهر را برای گردشگران و همشهریان آماده کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه