انتقال ۱۵۰۰ پرونده شهداء و ایثارگران از استان البرز به شهرستان فردیس
حجت الاسلام سلیمانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان فردیس گفت: با پیگیری های صورت گرفته ۱۵۰۰ پرونده ازخانواده های معظم شهدا،جانبازان و ایثارگران از بنیاد شید و امور ایثارگران کرج به شهرستان فردیس منتقل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردیسان،حجت الاسلام سلیمانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان فردیس گفت:اداره بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان فردیس یک اداره تازه تاسیس می باشد که تا کنون با پیگیری های صورت گرفته ۱۵۰۰ پرونده ازخانواده های معظم شهدا،جانبازان و ایثارگران از بنیاد شهید و امورایثارگران کرج به شهرستان فردیس منتقل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,وی در ادامه گفت:شهرستان فردیس یکی از مهاجرپذیرترین شهرها می باشد و همین موضوع باعث مشکلاتی در این حوزه شده است مانند عدم شناسایی و اطلاع از حضور این خانواده ها و انتقال پرونده ها به شهرستان فردیس شده است.
,سلیمانی در پایان افزود:خانواده های زیادی تقاضای انتقال پرونده خود را به شهرستان فردیس دارند و این بنیاد تمام تلاش خود را در جهت ساماندهی این امر انجام میدهد.
,وی در پایان افزود:با توجه به این که در آستانه ی سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در کشورقرار داریم لازم به توضیح است که این بنیاد بیش از ۳ میلیون نفر را در کل کشور تحت پوشش دارد که شامل ۲۲۰ هزار شهید و ۸۰۰ هزار جانباز و آزاده می باشد و جایگاه خاصی در بین تمام نهادها و ارگانهای کشوری دارد و بعد از اداره ی آموزش و پرورش بیشترین بودجه دولت را در حیطه کاری خود دارد که این نشان از وسعت و گستردگی کار این اداره دارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه