به مناسبت روز شهید؛
مراسم تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا در کرمانشاه برگزار شد
به مناسبت روز شهید و شهادت مراسم تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا در کرمانشاه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طاق نیوز، مراسم معنوی تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا پیش از ظهر امروز دوشنبه در سالن شهدای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز،,مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این مراسم ، اظهار داشت: شهیدان معجزه و ولی نعمت انقلاب بودند.
,حجت الاسلام هادی عسکری ضمن درود بر مادران و همسران شهدا گفت: همسران و مادران شهدا به خاطر ایثارگریشان از جایگاه برجسته ای برخوردارند، چرا که علاوه بر صبر از دست دادن فرزند و همسر، پس از آن نیز فرزندان شهدا را بزرگ و به جایگاه والایی می رسانند.
,وی با تاکید بر اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم و آنها اولیا خدا هستند، افزود: همین در وصف شهدا کافی است که امیرالمومنین (ع) با همه مقام هایی که دارد و یگانه مولود کعبه، داماد پیامبر (ص) و جزو اصحاب مباهله است و آیه و روایاتی در شان او وجود دارد، وقتی فرقش شکافته شد و به مقام شهادت نائل آمد فرمود «به خدای کعبه که رستگار شدم».
,حجت الاسلام عسکری اشاره ای نیز به ۲۲ اسفند به عنوان «روز شهید» داشت و خاطر نشان کرد: هم اکنون به لطف خدا ۳۵ درصد از مردم نیز از وجود این روز باخبرند.
,وی از تقدیر از مادران و همسران شهدا در مراسم امروز خبر داد و گفت: همچنین از آیت الله محمد حجتی امام جمعه موقت کرمانشاه به عنوان پدر شهید و حجت الاسلام عبدالخالق عبدالهی نیز به پاس خدماتشان در حوزه شهدا تقدیر می شود.
,عسکری گفت: همچنین خانواده های شهدای مدافع حرم «ستار عباسی و اکبر ملکشاهی» نیز امروز مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
,انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه