مدیر حوزه های علمیه استان کرمان:
دخالت نکردن در مسائل سیاسی و زندگی متحجرانه، از آسیب های حوزه است/ روحانیون باید مبانی فکری رهبر انقلاب را برای مردم تبیین کنند
مدیر حوزه های علمیه کرمان گفت: لازم است روحانیان و طلاب سخنان، مطالبات رهبری و مبانی فکری ایشان را به خوبی برای مردم تبیین کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ناب نیوز؛ حجت الاسلام حسین الله وردی شب گذشته در هشتمین سالگرد رحلت آیت الله حقیقی و پنجمین سالگرد حجت الاسلام نیشابوری، با بیان اینکه یک طلبه این دغدغه را دارد که در حوزه راه و روش تربیت صحیح مردم را بیاموزد، گفت: طلبه باید بتواند موفق ترین راه تربیت مردم را بیاموزد تا آنها را به سمت تقوا و دین نزدیک کند و زندگی سالم را به انسان ها آموزش دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز؛, ناب نیوز؛,تقویت باورهای الهی و روحیه خداشناسی، مهم ترین مبانی تربیت توحیدی جامعه است
, تقویت باورهای الهی و روحیه خداشناسی، مهم ترین مبانی تربیت توحیدی جامعه است,مدیر حوزه های علمیه کرمان بهترین راه تربیت مردم را استفاده از تربیت توحیدی دانست و ابراز کرد: مهمترین مبانی تربیت توحیدی معرفت به خداوند و تقویت باورهای الهی است؛ لذا روحانیون باید در جهت تبلیغ این مباحث تلاش نمایند.
,وی خاطرنشان کرد: تربیت توحیدی جامعه و انسانها را از انحراف، خطرها و لغزشها نجات داده و موجب فراهم شدن زمینه رشد سالم و حرکت صحیح می شود.
,حجت الاسلام الله وردی اذعان کرد: مهم ترین علت بی نتیجه ماندن فعالیت های تربیتی ثمر ندادن مباحث توحیدی، عدم وجود مفهوم الله در این مباحث است.
,وی تصریح کرد: تقویت باورهای کلامی و روحیه خداشناسی و توحید، موجب تربیت انسان های صالح وجامعه سالم می گردد.
,این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) الگوی انسان ها در تربیت توحیدی انسان هاست، عنوان کرد: براساس روایات اهل بیت، ایشان دارای اعتقاداتی سالم و قوی بود که با شجاعت در مسیر تبیین و تبلیغ حق تلاش می کردند.
,ناهنجاری ها و آسیب های جامعه ناشی از ضعف مبانی اعتقادی در بین مردم است
, ناهنجاری ها و آسیب های جامعه ناشی از ضعف مبانی اعتقادی در بین مردم است,حجت الاسلام الله وردی با اشاره به آسیب های موجود در جامعه اظهار کرد: امروزه تلفن های همراه مهم ترین معضل جامعه به ویژه در حوزه های علمیه شده اند که هرروز مفاسد بیشتر ایجاد می کنند.
,وی ضعف مبانی اعتقادی در جامعه را مهم ترین علت افزایش سن ازدواج دانست و اظهار کرد: بر اساس اعتقاد قرآنی با ازدواج روزی انسان افزایش می یابد؛ با این وجود بسیاری از جوانان دغدغه معیشت و اقتصاد را دارند درحالیکه مطابق اعتقادات شرعی این نگرانی ها درست نیست.
,مدیر حوزه های علمیه استان کرمان تاکید کرد: مسائل اجتماعی و ناهنجاری های جامعه ناشی از ضعف اعتقادات و مبانی دینی در جوانان و مردم است.
,این استاد حوزه اذعان کرد: اعتقادات سالم موجب نجات جامعه از تنش های فرهنگی و جلوگیری از گمراهی اقشار مختلف آن می شود.
,روحانیون و مبلغان باید مبانی فکری رهبر انقلاب را به خوبی برای مردم تبیین کنند
, روحانیون و مبلغان باید مبانی فکری رهبر انقلاب را به خوبی برای مردم تبیین کنند,حجت الاسلام الله وردی از عملکرد ضعیف مبلغان و روحانیون در تبیین مواضع رهبری و گفتمان انقلاب انتقاد کرد و گفت: لازم است روحانیان و طلاب سخنان، مطالبات رهبری و مبانی فکری ایشان را به خوبی برای مردم تبیین کنند.
,وی تصریح کرد: برخی به دنبال محصور کردن دین و مسائل مذهبی هستند و می خواهند از دخالت روحانیون در مسائل اجتماعی وسیاست جلوگیری کنند؛ آنها با مطرح کردن شعارها و شبهات گوناگون، به دنبال سکولاریزه کردن حوزه های علمیه و مذهبی ها هستند.
,مدیر حوزه های علمیه کرمان خاطرنشان کرد: دخالت نکردن در مسائل سیاسی جامعه و زندگی متحجرانه از آسیب های حوزه است؛ لذا حوزه موظف است براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرزند حوزه است، برای تبیین و تحکیم مبانی انقلاب تلاش کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه