logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

در یک مقاله بیان شد؛

پرستاران بااخلاق در زمان حوادث خدمات مطلوب‌تری ارائه می‌دهند

پرستاران بااخلاق در زمان حوادث خدمات مطلوب‌تری ارائه می‌دهند
پرستارانی که آمادگی و درک بهتری از اخلاق در شرایط متفاوت از شرایط استاندارد دارند بیشتر به ارائه خدمات مطلوب‌تر و منطبق با شرایط دشوار در زمان حوادث و بلایا می‌پردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سینا، سیده نگار پوروخشوری، به همراه جمعی از همکاران فعال در حوزه مدیریت بحران مقاله‌ای را با عنوان «پرستار حوادث و بلایا در برزخ: یک مطالعه کیفی» ارائه داده که در مقدمه آن گفته شده است: درک تجارب پرستاران در شناسایی مشکلات موجود در زمینه ارائه خدمات در حوادث و بلایا موثر بوده و به دنبال آن برنامه ریزی‌های بهتر و آمادگی بیشتر، می‌تواند منجر به کاهش مشکلات این گروه بزرگ ارائه دهنده خدمات سلامتی شود.

وی درباره هدف از تهیه این مقاله را اینچنین بیان می‌کند؛ بررسی تجارب پرستاران در ارائه خدمات در زمان حوادث و بلایا هدف این مقاله بوده است که با روش مطالعه حضار، مطالعه‌ای کیفی با رویکرد آنالیز محتوا انجام شده است.

این محقق ادامه می‌دهد: مشارکت کنندگان در این تحقیق ۱۵ پرستار دارای تجربه ارائه خدمت در زمان حوادث و بلایا بودند که نمونه گیری هدفمندی از آنان انجام شد و رسیدن به اشباع داده‌ها ادامه یافت، همچنین جمع آوری داده‌ها از طریق مصاحبه‌های نیمه ساختارمند انجام شد و سپس داده‌ها از طریق آنالیز محتوای آشکار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

پوروخشوری، درباره یافته‌های این مقاله بیان می‌کند: بر اساس تجارب و درک پرستاران، پنج طبقه اصلی از آنالیز داده‌ها به دست آمد که شامل اضطراب ناشی از احتمال وقوع مجدد حادثه، استمرار خدمت به مدت نامعلوم، چالش‌های پرستار درانتخاب فرد دریافت کننده خدمت، پرستار در تضاد با احساسات، و پرستار نگران خانواده می‌شود.

وی درباره بحث و نتیجه گیری این تحقیق می‌گوید: عوامل متعددی بر ارائه خدمات پرستاران موثرند و نتایج این مطالعه نشان داد پرستارانی که آمادگی بهتر و درک بهتری از اخلاق در شرایط متفاوت از شرایط استاندارد داشتند، بیشتر به ارائه خدمات مطلوب‌تر و منطبق با شرایط دشوار در زمان حوادث و بلایا می‌پردازند.

این محقق در پایان می‌گوید: آموزش و آمادگی پرستاران برای حوادث و بلایا امری ضروری است تا بدین وسیله بتوان کارآیی این گروه را به حداکثر و آسیب‌های روانی و احساسی را به حداقل رساند.

لازم به ذکر است؛ این مقاله در هفتمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا که به همت بسیج جامعه پزشکی برگزار شد، به مدعوین این کنگره ارائه شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه