خط و نشان های نماینده قاین برای دوران پساهروی در قاین
از مصادره توسعه قاینات به نام خودش تا ضربه روستائیان به خودش و طرفدارانش
سخنرانی هروی در پنجشنبه هفته پیش در شهرستان قاین که با حاشیه های فراوانی همراه بود بیش از انکه تشکر و تقدیر از طرفداران خودش باشد به خط و نشان کشیدن برای دوران پساهروی گذشت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان روز پنجشنبه هروی پس از یک هفته از اعلام نتایج به قاین آمد و در مهمترین پایگاه رإی اوری خود یعنی خود شهرستان قاین برنامه سخنرانی ترتیب داد تا از فعالان ستاد تبلیغاتی خود تقدیر و تشکر کند . اما موضوع سخنرانی وی بیش از انکه تشکر و تقدیر باشد به خط و نشان کشیدن برای دوران پساهروی گذشت . این سخنرانی که به نوعی باعث تحریک احساسات طرفداران و مردم شده بود سبب به وجود امدن حاشیه هایی نیز شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان ,
گرچه حجم وسیعی از خوانندگان و علاقه مندان به سایت خبری خاورستان طی تماس های تلفنی و ایمیلی و ... خواستند که در خصوص این جلسه روشنگری گردد ولی سایت خبری خاورستان به دلیل تلخ نکردن طعم شیرین حماسه 7 اسفند فرصتی در اختیار مسئولان امر قرار داد که در این خصوص موضعگیری کنند ولی متاسفانه به دلیل ابهامات فراوان سخنرانی دکتر هروی در جمع طرفداران خودشان و عدم روشنگری مسئولان مجبور شدیم خبر سخنرانی ایشان و همچنین برخی از یادداشت های ارسالی مخاطبان قاینی را در خروجی خاورستان قرار دهیم .
گرچه فیلم حاشیه های این جلسه سخنرانی با شعارهای عجیب و غریبش که توسط چند نفر خاص سازماندهی شده در دهان مردم قرار می گرفت و همچنین صوت این جلسه سخنرانی و گزیده هایی از مهمترین طعنه ها و کنایه های مبهم دکترهروی در شبکه های اجتماعی و فضای اجتماعی قاین پخش گردید ولی به خاطر این که خوانندگان این سایت متن این سخنان را مطالعه کرده باشند قبل از انتشار تعداد محدودی از یادداشت های ارسالی خوانندگان محترم مهمترین نکات اشاره شده توسط دکتر هروی در جمع طرفداران خودش را به شرح ذیل می باشد :
دکتر هروی در این دیدار در ابتدای سخنان خود با حمایت کامل از اقدامات تبلیغاتی و انتخاباتی خود که به نوعی از یک سال ونیم پیش شروع شده بود گفت : " من خوشحالم از اینکه ستاد ما ستاد صداقت بود و به همین خاطر تصور نمی کنم در طی ایامی که ما فعالیت های انتخاباتی داشتیم حرکتی مذبوحانه و تخریب گرایانه و نگاه یا رویکرد سوئی نسبت به یکی از کاندیداها یا دستگاه و نهادی بوده باشد داشته باشیم . "
وی در ادامه با ادعای پاکدست بودن تبلیغات خود افزود : " اگر با پاکدستی حرکتی انجام شد و به توفیقی نرسید در این قضیه راسخیم که با صداقت به اینجا رسیدیم و اگر توفیقی حاصل نکردیم برپایه مکر و غیرراستی نبود . "
وی پس از اشاره به انتخابات 7 اسفند به ابعاد ملی و بین المللی آن اشاره کرد و گفت : " حماسه عظیمی انجام شد در 7 اسفند ماه . نظام جمهوری اسلامی ایران را استحکام بخشید این حرکت بزرگ اساسی موجب صلابت برای نظام شد . "
وی که در طول 6 روز پس ازانتخابات با تعطیلی کلیه عکس العمل های رسانه ای خود حتی تلگرامی و ... به تهران رفته بود و سؤالات زیادی را در جمع هوادران خود ایجاد کرده بود سعی کرد پاسخی به این موضوع داده باشد و گفت : " به دلیل عدم ایجاد تنش در شب شمارش آرا به تهران رفیتیم . دوستان اینگونه میپسند ما اینگونه نمی پسندیم . به همین خاطر بلافاصله روز بعد از قاین رفتم که دچار تنش نشود . "
وی در ادامه به کنایه های معناداری که بوی تخریب یک فرد و جناح می داد پرداخت و افزود : " قرار نیست در این جامعه ما رخت موروثی به تن بکنیم و هر چیزی را در خاندان خود ابقا کنیم قرار نیست که در این منطقه به دور از اصول دموکراسی چیزی از خودمان بدانیم و از خودمون بکنیم . دورانی که همه چیز به یک فرد یا یک جناح در این منطقه داشت گذشت . "
هروی که سخنان او نشان میداد نتیجه انتخابات و آراء اکثریت مردم را برنتافته است بدون توجه به آراء 33 درصدی مردم قاین وزیرکوه به فردی دیگری غیر از خودش انگشت اتهام خود را در شکست در انتخابات به سمت کس دیگری نشانه گرفت و گفت : " آنهائی که امروز از این فضا احساس خطر کردند و در برابر این جریان ایستاندند کسانی بودند که منافع خودشان به خطر دیدند . ما که کار خاصی نکردیم . ما حق مردم را به خودشون برگرداندیم . "
وی که با تعریف از اقدامات 4 ساله خود به گونه ای صحبت کرد که گویا در طول تاریخ قاینات هیچ اقدامی صورت نگرفته است . وی در ادامه به فعالیت 4 ساله خود اشاره کرد و گفت : " زوایای حقوقی شهرها روستاها را روشن کردیم وبسیاری از دیدگاه افراطی و شوم که درونش هیچ نداشت عیان کردیم . عزت این جامعه برگشت اگر جوانان دچار حزنند به خاطر این عزت از دست رفته را باز یافتند . ما براینکه توانستیم حقوق شهروندی خودمون را به کرسی بنشانیم و بتوانیم بسیاری از اعبتارات ملی را به این منطقه برگرداینم خوشحالیم . "
وی به تاسف رئیس مجلس از عدم انتخاب مجدد یار قدیمی اش و هم حزبی خودش در کمیسیون رهروان ولایت در شهرستان قاین اشاره کرد و گفت : " تاسف رئیس مجلس هم مثل تک تک شما مردم قاین بود واز تاسف شما کمترنبود . "
وی با بالا بردن افراطی اقدامات خود در طول 4 سال گذشته که بوی تخطئه زحمات دوره های قبلی می داد از فعالیت خود به عنوان حیات مجدد نام برد و افزود : " ما در این مدت آنچه در قاین وزیرکوه به دست آوردیم یک حیات تازه است یک حیات دوباره است . حیات دوباره ای که قصد آن داریم عزت و حیثیت خودمون را برگردانیم و عصر طلائی این منطقه را با آرامش و به زیبائی و به نجابت و همدلی ووحدت برگردانیم . "
وی که گویا خود را منجی تمام عیار قاینات می دانست در ادامه شروع به خط ونشان کشیدن به مسئولان بعد از خود کرد و برای آنها با دیدگاه ریاست تعیین تکلیف کرد و گفت : " ما قصد نداریم در سراشیب سقوط قرار بگیریم و نخواهیم گذاشت . نخواهیم گذاشت هیچ کس و فرد تحت هیچ مسئولیت و مدیریتی بخواهد بعد از این خودسرانه عمل کند ."
وی بدون اشاره به ابهامات و سوالات فراوان در خصوص انتصابات فامیلی و جناحی زمان مسئولیت خودش سعی کرد انتقاد از خود را به عنوان درخواست از رقیب جلوه بدهد و افزود : " دوران فامیل گرایی و جناح گرائی در قاینات و زیرکوه به سر آمد . حداقل در طی 4 سال گذشته دیدیم که میشود امتحان کرد و از رفیقان و بستگان و اقوام و انصار نگذاشت واز شایستگان شایسته سالاران استفاده کرد و این کار را خواهیم کرد . در منطقه قاینات و زیرکوه بعد از این شایستگان می باید بر صدر نشینند . "
دکتر هروی در ادامه ریل 4 ساله خود را تنها ریل پیشرفت و توسعه قاینات قلمداد کرد و با نقی تمامی نظرات نخبگان و کارشناسان و حتی آراء اکثری مردم با غرور و تبختر فقط 2 راه حل را پیش روی مردم گذاشت . وی در ادامه افزود : " به همین خاطر در طی این ایام کاری که انجام شد ریل گذاری بود دو حرکت در مقابل این انجام خواهد گرفت . یا اینکه ریلی که ما در 4 سال برای توسعه منطقه گذاشتیم ادامه دهند و در تعامل با قدرت و دستگاه اجرائی به پیش بروند یا اینکه این ریل ها از جا برکنند و جایش را بخواهند غرور بگذارند که ما نخواهیم گذاشت ."
وی بدون توجه به عدم انتخاب خودش توسط همین مردمی که 4 سال پیش او را برگزیده بودند دوباره تنها راه حل پیش روی مردم قاین را همین مشی 4 ساله خودش دانست و گفت : " در 4 سال گذشته آنچه انجام شد این بود که ما به شعور مردم پشت نکردیم . ما به عزت مردم کرنش کردیم .. هر کس در لباس دین و غیردین و دستگاه ها باید احترام به نجابت مردم بگذارند و اگر قصد آن داری که این منطقه را آباد کنی م یباید برمشی جدیدی که مردم در 4 سال گذشته انتخاب کردند حرکت کنیم و لا غیر ! "
وی بدون اینکه به ائتلاف خود به اصلاح طلبان اشاره کند و جوابگوی آنان باشد که چرا به ائتلاف با اصلاح طلبان قاین پشت کرده دوباره انگشت اتهام خود را به سمت جناح گرائی نشانه گرفت و گفت : "در این شهرستان آفتی که بیش از آفتی دیگر اسباب خلل است اختلاف است . میان گروه های اصولگرا و اصلاح طلب دیدید . هیچ کدومشان دلشان به حال شما نسوخت ."
وی در ادامه با غرور خاصی که گویا وی تنها منجی توسعه قاینات بوده بقیه دلسوزان قاینات را تخطئه کرد و گفت : "کسانی که سالیان سال عرصه را ترک کرده بودند امروز آمدند با نوای اینکه میخواهند فتح تازه ای انجام دهند کدوم فتح ؟ مگه مردم قرار شده که قله هار افتح کنند . مردم کسانی را میخواهند که با دست های خالی ولی با صداقت برای آنها کار بکنند . "
دکتر هروی در ادامه صحبت های خود باز هم پیشرفت منطقه را به خودش گره زد و گفت : "بسیاری روزان وشبانان نقشه هایی می کشند که جلوی پیشرفت این منطقه را بگیرند . نمونه روشنش رد صلاحیت بنده بود . علتش این بود که هیچ نبود. "
وی در ادامه بقیه را به گزارش سازی بر علیه خودش متهم کرد وگفت : " گزارشات غیرمنصفانه و دروغ تجمیع شد و رفت و کسانی که پیشرفت قاین را نمیخواستند این را تنظیم کردند و فرستادند . اما شورای نگهبان به دروغ بودن آنها پی برد . "
دوباره دکتر هروی با غرور خاصی بر یکه بودن خودش برای نجات مردم مظلوم قاینات و زیرکوه تاکید کرد و مخالفان هروی را مخالفان توسعه قاینات قلمداد کرد و افزود : "بحث اینها بحث هروی نیست بحث فرد نیست بحث توسعه شما است اگر 4 سال دیگر ضرباهنگ توسعه در این مناطق ادامه پیدا می کرد خیلی ها منافعشان را به خطر میافتاد . "
دکتر هروی در ادامه خطاب به طرفداران شهرستان قاینی خود ؛ رإی مردم روستاها به شخص دیگری غیر از خودش را ، به عنوان ضربه ای سنگین به طرفداران شهرنشین قاینی اش قلمداد کرد و گفت : " اون چیزی که در روزهای گذشته ضربه ای را به شما وارد کرد از جانب روستاها بود "
وی در ادامه به بی توجهی به کمبود توسعه روستاهای قاین در مقایسه با شهرستان قاین صحه گذاشت و گفت : " به این دلیل باید روستاها را باید آباد می کردیم تا ضربه نخوریم . در این منطقه می باید جنگ شهری و روستائی برداشته شود راهکارش توسعه روستاها است . تا مادامی که روستاها توسعه پیدا نکند حربه این ضربه بر پای ما خواهد نشست . "
وی در ادامه از طرفداران خود خواست تا در نبود خودش از حامیان سرسختش مثل حجت الاسلام مسعودی دفاع کنند و نگذارند به حاشیه بروند . وی در ادامه از طرفداران خود خواست : " از وجود شخصیت های مبرز همچون حجت الاسلام مسعودی استفاده کنید نگذارید اینها را به حاشیه ببرند و کسانی که مدعی هستند خود به معرکه می آیند و میدان داری بکنند . "
وی دوباره دوران مسئولیت خود را دوران یک حیات و زندگی دوباره توصیف کرد و افزود : " این به مردم بی می گردد . آنچه ما در این ایام داشتیم داستان یک حیات یک دگرگونی و یک زندگی دوباره است و به همین خاطر است ک هیچ جامعه ای قائل به فرد نمی تواند باشد . "
وی در پایان به رفتن خود اشاره ای کرد و گفت : "جامعه ای که به یک نماینده متکی باشد و رفتن او را مرگ خودش بداند اون جامعه بیمار است و در حال موت است . یک جامعه خود از درون دچار پویایی باشد . یک جامعه بیندیشند نه یک فرد "
دکتر هروی که خودش به عنوان یک فرد داشت برای جامعه قاینات نسخه می پیچید و برای دوران بعد از خود دستور صادر میکرد بدون توجه به نقض سخنان خودش افزود : " نگذارید افراد برای شما تعیین تکلیف بکنند و مادامی که یک فرد یا گروه یا یک حزب تعیین تکلیف برای امور شما بکنند اون جامعه روی آرامش و توسعه و پیشرفت نخواهد دید . "
وی در پایان از تمام تلاش خود برای عدم توقف قطار توسعه ای که خودش راه انداخته خبر داد و گفت : " تمام تلاش خودم را برای سمت توسعه و قطار توسعه ای که دراین منطقه تازه به حرکت درآمده انجام میدهم . یادتان باشد که قطار توسعه را کسی نمیتوند نگه دارد و این قطار توسعه را باید ادامه پیدا کند . "
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه