logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در تربت جام؛

آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی شرق کشور

آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی شرق کشور
فرماندارتربت جام در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با اشاره به شروع عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی شرق کشور گفت: پارک جنگلی 50 هکتاری شهید عباس علی عظیمی سالها بود که به حال خودش رها و درحال نابودی بود و برای احیا و بهره برداری اصولی تصمیم گرفته شد به بخش خصوصی واگذارشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز؛ علی رستمی، فرماندارتربت جام  در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با اشاره به شروع عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی شرق کشور گفت: پارک جنگلی 50 هکتاری شهید عباس علی عظیمی سالها بود که به حال خودش رها و درحال نابودی بود و برای احیا و بهره برداری اصولی تصمیم گرفته شد به بخش خصوصی واگذارشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

رستمی افزود: واگذاری پارک به بخش خصوصی از دو سال قبل شروع شده است و طی این مدت برنامه های مطالعاتی آن برای اجرای بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی انجام و برخی از پروژه های مجتمع عملیاتی شده است.

,

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه تعطیلات نوروزی قرار داریم و یک سری فعالیتها در پارک انجام گرفته است مسئولان مسافرین نوروزی را به این مکان هدایت کنند.

,

فرماندار تربت جام با اشاره به اینکه برای شهرستان 300 هزار نفری عیب بزرگی است که فضای تفریحی و همچنین سبز مناسبی نداشته باشد گفت: مسئولان باید به هر شکل ممکن کمک کنند تا سرمایه گذار بخش خصوصی نسبت به رونق مجتمع دلگرم و پیگیر باشد.

,

درپایان جلسه مسئولان از روند اجرایی پروژه بازدید کردند.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه