همزمان با هفته درختکاری؛
بوستان شهدای دانشجو شهرستان فارسان به بهرهبرداری رسید
همزمان به هفته درختکاری و با حضور جمعی از مسئولین بوستان شهدای دانشجو شهرستان فارسان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فارسان به بهرهبرداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، به مناسبت هفته منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست مراسم باشکوه کاشت درخت در واحد دانشگاهی فارسان باحضور دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان فارسان، فرماندار، رئیس بنیادشهید و رئیس بسیج دانشجویی شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فارسان حسین حیدری، بوستان شهدای دانشجوی شهرستان فارسان به مساحت 1 هکتار کلنگزنی و درختکاری در آن آغاز شد.
در این مراسم عبدالله قاسمی پیربلوطی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این هفته در مرکز استان واحد شهرکرد، با کاشت 2 هزار و 400 اصله نهال به یاد شهدای این استان و همچنین 5 هزار گل محمدی این هفته را گرامی داشت.
وی اضافه کرد: همچنین واحد فارسان باتوجه به داشتن زمین مناسب در اجرای بخشنامه ریاست عالی دانشگاه باید نسبت به این امر مهم تلاش جدی خود را انجام دهد.
در ادامه حیدری رئیس واحد دانشگاهی ضمن تشکر از رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان فارسان اظهار داشت: باتوجه به جانفشانی شهدا و گرامیداشت یاد ایشان و حراست از منابع طبیعی میطلبد که بوستانی در این دانشگاه به نام بوستان شهدای دانشجو ایجاد گردد.
مسئول بسیج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فارسان با بیان اینکه درختکاری اقدامی ماندگار و موجب بهبود فضای طبیعت میشود، افزود: همه ما موظف به اجرای منویات مقام معظم رهبری در افزایش مشارکت همگانی در درختکاری و حفظ و گسترش فضای سبز و منابع طبیعی هستیم.
میثم نجفی افزود: پدران و مادران شهدا با تقدیم فرزندان خود بذری کاشتند و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برداشت کردند که وظیفه ما امروز زنده نگاه داشتن یاد این شهدا است.
,
,
,
,
,
,
,
, .,
,
]
ارسال دیدگاه