شهردار مرند خبر داد:
توزیع بیش از ۴۰۰۰ اصله نهال در بین شهروندان به مناسبت هفته درختکاری
به مناسبت هفته منابع طبیعی و درختکاری، بیش از 4000 اصله نهال در بین شهروندان مرندی توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام مرند، حسین زاده شهردار مرند در حاشیه این مراسم گفت: همزمان با سراسر کشور روز درختکاری در شهر مرند نیز در حضور شهروندان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام مرند,حسین زاده در این خصوص گفت : با توجه به پیش بینی های قبلی در حدود بیش از ۴۰۰۰ اصله نهال خریداری و تهیه و بصورت رایگان در بین شهروندان توزیع گردید .
,شهردار مرند در ادامه افزود : حفظ فضای سبز شهری و ضرورت بازنگری در توسعه و احیای باغهای اطراف و حومه شهری که مرند همیشه عنوان باغ شهر را با خود به یدک می کشد از اهداف و اولویتهای شهرداری است که برنامه هایی در این راستا به سازمان پارکها و فضای سبز ابلاغ شده است.
,وی در ادامه با اشاره به سرانه ۹/۱ متری هر شهروند مرندی افزود: با توجه به برنامه ریزی های از پیش تعیین شده و بودجه مصوب ۵ میلیاردی سازمان پارکها در سال ۹۵، در نظر داریم اقدامات ارزنده ای در خصوص کاهش هزینه های جاری فضای سبز و ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات رسانی در حوزه فضای سبز و پارکها انجام دهیم.
,انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه