افتتاح ۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 410 میلیارد ریال در حاجی آباد

افتتاح ۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 410 میلیارد ریال در حاجی آباد
با حضور استاندارهرمزگان و معاون وزیر جهادکشاورزی و دکتر آشوری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین استانی و شهرستانی ۵ پروژه عمرانی با اعتبار بالغ بر 410 میلیارد ریال در حوزه خدمات شهری و روستایی در حاجی اباد افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیارم حاجی آباد، استاندار هرمزگان ظهر امروز در این آیین با اشاره به افتتاح 5 پروژه عمرانی با بیش از 41 میلیارد تومان اعتبار در این شهرستان گفت: افتتاح کارخانه بسته بندی محصولات کشاورزی با اعتباری بالغ بر 30میلیارد ریال در روستای سرچاهان در مزرعه شاه نظری از جمله این پروژه‌ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پیارم حاجی آباد،,  استاندار هرمزگان ظهر امروز در این آیین با اشاره به افتتاح 5 پروژه عمرانی با بیش از 41 میلیارد تومان اعتبار در این شهرستان گفت: افتتاح کارخانه بسته بندی محصولات کشاورزی با اعتباری بالغ بر 30میلیارد ریال در روستای سرچاهان در مزرعه شاه نظری از جمله این پروژه‌ها است.,

 

,

 

,

جادری اظهار داشت: دیگر پروژه خدمات شهری شهرستان احداث پارک بانوان با مساحت 750متر زیربنا و اعتبار 4میلیارد ریال است که همیشه یکی از آرزوهای ما در شهرستان بود و امروز با لطفی که در دولت تدبیر شامل حال ما شد افتتاح می‌شود.

,

 

,


وی تصریح کرد: باند دوم جاده اتوبان گهکم فورگ نیز با اعتباری نزدیک به 23 میلیارد ریال امروز افتتاح شد .

,
,

 

,

 

,

جادری افتتاح پست برق روستای جائین با اعتبار بیش از 20 میلیارد ریال و افتتاح ناحیه صنعتی حاجی آباد با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال از دیگر پروژه های افتتاحی  می باشد.

,

 

,


از دیگر برنامه های امروز استاندار دیدار مردمی با مردم روستای آشکارا ،شهر فارغان و تجلیل از خانواده های شهدای شهر فارغان  بود.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه