شهرستان میرجاوه در سالی که گذشت/ از نشت مواد مذاب در نوار مرزی میرجاوه تا حماسه حضور مردم در انتخابات
در این مطلب حوادث و اتفاقاتی یک سال اخیر در شهرستان میرجاوه که در سایت های کشور منعکس شد را مرور خوهیم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ با فرا رسیدن واپسین روزهای سال 94 و نزدیک شدن به آغاز سال جدید، پایگاه خبری لادیز بر آن شد تا مهم ترین رخدادهای سال 94 شهرستان میرجاوه را مروری دوباره کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز,,
نشت مواد مذاب مشتعل در نوار مرزی شهرستان میرجاوه
, نشت مواد مذاب مشتعل در نوار مرزی شهرستان میرجاوه,
هفتم مهر ماه امسال بود که نشت مواد مذاب در نوار مرزی میرجاوه سوژه داغ رسانه ها شد و برخی کارشناسان این مواد مذاب را حاصل از فعالیت تفتان خواندند و برخی دیگر مرتبط بودن این پدیده را با فعال شدن تفتان رد کردند.
مواد مذاب مشتعل در حاشیه کوه تفتان و در نوار مرزی شهرستان میرجاوه از دل زمین به بیرون نشت کرد.
,
به گفته شاهدان عینی موادمذاب در منطقه ای نزدیک به مرز از دل زمین بیرون زده و در اثر برخورد با جریان هوای سرد و تبدیل به سنگی سیاه شبیه به قیر شده بود.
,طبق بررسی های انجام شده توسط گروه زمین شناسی اعزام شده به منطقه، خروج گدازه با حرارت زیاد به صورت مذاب از سه نقطه خارج شده و پس از خروج به سرعت سرد شده و تشکیل شیشه آتشفشانی سیاهرنگ داده بود.
,,
,

, ,
,

, ,
وقوع سیل در ریگ ملک
, وقوع سیل در ریگ ملک,بدنبال بارندگی شدید مهرماه در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان میرجاوه، چندین روستای این شهرستان به زیر آب رفتند.
,روستاهای 15 خرداد، قمداد و حاجی خالقدا بیشترین میزان خسارت را داشته اند به طوریکه منازل روستاییان به طور کامل به زیر آب رفته و برخی از منازل خشتی و گلی روستا های مذکور نیز به طورکامل تخریب شد و روستاییان با کمک نیروهای امدادی هلال احمر از محل های سیل زده منتقل شدند.
,نیروهای هلال احمر و اداره راه و ترابری شهرستان میرجاوه به کمک روستاییان آمده و با بولدزر مسیر تردد را بازگشایی کرده و اسباب و وسایل منازل روستاییان را از زیر آب بیرون آوردند.
,این حادثه هیچ خسارت جانی در بر نداشت.
,,

, ,

, ,
حماسه حضور مردم میرجاوه در انتخابات
, حماسه حضور مردم میرجاوه در انتخابات,مردم شهرستان میرجاوه در 7 اسفند 94 شناسنامه به دست پای صندوق های رای آمدند تا با رای خویش، سرنوشت کشور و انقلاب شان را با دستان پرتوان خود رقم بزنند و ثابت کنند که ما ایرانی هستیم و همیشه پای ارزش ها، خون سرخ شهدا و رهبرمان ایستاده ایم.
,مرزداران شهرستان میرجاوه آمدند و حماسه حضورشان خاری شد در چشم دشمنان انقلاب و برای همیشه در تارخ انقلاب و جهان ثبت شد و ثابت کردند که وقتی پای منافع کشور عزیزشان در میان است، در صحنه حضور دارند و حماسه آفرین هستند.
,"محمد میهنی" فرماندار میرجاوه با تقدیر و تشکر از حضور 92 درصدی و باشکوه مردم در انتخابات اظهار کرد: مردم با حضور چشمگیر خود در صحنه دفاع از آرمانها و تعیین سرنوشت خود، بهترین عملکرد را از خود نشان دادند.
,وی افزود: از مجموع 21 هزار و 500 نفر از واجدین شرایط شرکت در انتخابات، تعداد 19 هزار 685 نفر در این انتخابات حضور داشتند و میزان مشارکت مردم شهرستان میرجاوه در این انتخابات 92 درصد تخمین زده شده است.
,,

, ,

, انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه