در آخرین جلسه شورای اداری بابلسر در سال 94 مطرح شد

تمام دستگاه‌ها آماده خدمت‌رسانی به مسافران/ هیچ شکایت انتخاباتی در بابلسر ثبت نشد

تمام دستگاه‌ها آماده خدمت‌رسانی به مسافران/ هیچ شکایت انتخاباتی در بابلسر ثبت نشد
آخرین جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر در سال 94 در مجتمع تفریحی میزبان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام علی‌اکبر طلابیان امام جمعه بابلسر در آخرین جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر در سال 94 با بیان اینکه اجازه ندهیم دشمن در ما نفوذ کند، اظهار کرد: مساله نفوذ را در تمام دوران زندگی جدی بگیریم، چون دشمن درصدد است با نفوذ در اعتقادات، ریشه انقلاب و نظام را از بین ببرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه دشمن‌شناسی، دشمن‌گریزی و دشمن‌ستیزی سه اصلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: اجازه ندهیم دشمن با زیبا جلوه دادن زشتی‌ها و منکرات دین‌داری را از ما بگیرد.

امام جمعه بابلسر با بیان اینکه شیطان با ظاهرسازی دست به فریب آدم و حوا زد، گفت: دشمن می‌خواهد با نفوذ، سرافرازی را از کشور ما بگیرد و ذلت را جایگزین عزت کند.

طلابیان تصریح کرد: همدلی و همزبانی که رهبر معظم انقلاب به آن تاکید داشتند فقط مختص امسال نبوده و تا زمانی که انقلاب وجود دارد باید همدلی و همزبانی را دنبال کنیم تا دشمن در ما نفوذ نکند.

سید علی اسد فرماندار بابلسر نیز در این مراسم با اشاره به سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی اظهار کرد: با حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفند و راهپیمایی 22 بهمن، بخش زیادی از انتظارات رهبری در این سال فراهم شد و مردم با حضور خود در انتخابات بار دیگر با رهبر خود تجدید بیعت کردند.

وی با بیان اینکه امسال با همت، جدیت و برنامه‌ریزی درست به موفقیت‌های چشمگیری در عرصه‌های مختلف از جمله بحث سلامت، دیپلماسی بین‌المللی، توسعه اقتصادی، کاهش تورم و تثبیت قیمت‌ها دست یافتیم، افزود: تمام تلاش دولت در سال آینده خارج شدن از رکود اقتصادی، خروج از اقتصاد تک‌محصولی و دستیابی به اقتصاد مقاومتی است.

فرماندار بابلسر با اشاره به اینکه امسال سال بسیار سختی از لحاظ تخصیص اعتبارات بود و با مشکل شدید مالی مواجه بودیم، خاطرنشان کرد: در بحث برجام توانستیم با حمایت مقام معظم رهبری و درایت رئیس‌جمهور و تیم مذاکره‌کننده به موفقیت‌های‌ زیادی دست یابیم و به جهانیان ثابت کنیم گفتمان تعقل بر ابزار زور پیروز است و با گفتمان می‌شود به حق و حقوق خود رسید.

اسد با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به مازندران و با بیان اینکه اعتبارات خوبی در بخش عمرانی به استان اختصاص یافت، گفت: شهرستان بابلسر نیز در بخش آب و خاک اعتبارات خوبی جذب کرد و امید است تداوم اعتبارات در سال 95 ادامه داشته‌باشیم.

وی با بیان اینکه انتخابات هفتم اسفند در فضایی کاملا سالم برگزار شد، ادامه داد: در این حوزه انتخابیه حتی یک مورد شکایت نداشتیم و همه کاندیدا از نتیجه انتخابات راضی بودند.

فرماندار بابلسر با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز، بر حضور مستمر و پررنگ مدیران شهرستان در ایام نوروز تاکید کرد.

اسد در پایان با بیان اینکه بازدید، کنترل و نظارت اماکن توسط دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گیرد، گفت: تمام دستگاه‌های شهرستان آماده خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه