کاهش 48 درصدی عملیاتهای آتش نشانی در چهارشنبه پایانی سال محلات
رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری محلات از کاهش 48 درصدی عملیاتهای اطفاء حریق در چهارشنه پایانی سال در محلات خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود فلفلی، رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری محلات در گفتگو با خبرنگار صبح محلات ضمن اعلام خبر فوق گفت: مامورین آتش نشانی شهر محلات در مجموع 13 عملیات اطفاء حریق پیشگیرانه در شب چهارشنبه پایان سال در سطح شهر محلات انجام دادند که در مقایسه با آمار 23 درصدی سال گذشته کاهش 48 درصدی را شاهد بودیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمود فلفلی، رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری محلات در گفتگو با خبرنگار صبح محلات ضمن اعلام خبر فوق گفت: مامورین آتش نشانی شهر محلات در مجموع 13 عملیات اطفاء حریق پیشگیرانه در شب چهارشنبه پایان سال در سطح شهر محلات انجام دادند که در مقایسه با آمار 23 درصدی سال گذشته کاهش 48 درصدی را شاهد بودیم., صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات,
وی ادامه داد: تمامی 13 عملیات اطفاء حریق به منظور جلوگیری از گسترش آتش و جهت جلوگیری از آسیب به تاسیسات شهری انجام شده است.
,
,
فلفلی با اشاره به خروج مردم از سطح شهر برای آتش بازی خاطر نشان کرد: عملیاتهای اطفاء حریق آتش نشانی و مامورین شهرداری تنها به منظور جلوگیری از ایجاد آسیب به تاسیسات شهری انجام شده و مورد خاص و خطرناکی در خصوص حریق گسترده و مرتبط با چهارشنبه پایانی سال در سطح شهر محلات گزارش و مشاهده نشده است.
,,
انتهای پیام/ک
,]
ارسال دیدگاه