پرونده 2 شرکت متخلف در پارسآباد روی میز دستگاه قضا/ مدیرانی که قانون کار را دور میزدند
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان پارس آباد گفت: پرونده دو شرکت خدماتی در بخش پشتیبانی نیروی انسانی برای بررسی به تخلفات به دستگاه قضایی پارس آباد ارجاع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادعلی یگانزاده امروز در گفت و گو با خبرنگار آران مغان، تخلف این دو شرکت به نام های (خ) و (م) که پرونده آنها به دستگاه قضا ارسال شده را عدم پایبندی به تعهدات قانون کار اعلام کرد و گفت: یکی از این شرکتها تنها در یک قرارداد اضافه کاری که بایستی نزدیک یک میلیاردو 200 میلیون تومان به کارگران خود پرداخت کند، که این کار انجام نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار آران مغان، , خبرنگار آران مغان, خبرنگار آران مغان,,
وی با بیان اینکه این دو شرکت در بخش پشتیبانی نیروی انسانی برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فعالیت دارند، افزود: این شرکت ها در حالی برای تامین نیروی انسانی و کارگران با کشت و صنعت مغان قرارداد همکاری امضا کردند که از فرصت استفاده کرده و تنها اقدام به پرداخت حقوق کارگران می کنند و خبری از سایر مزایا از جمله سنوات، اضافه کاری، مرخصی مانده آنها نیست.
,,
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان پارس آباد تصریح کرد: تخلفات این دو شرکت بر اساس عدم رعایت قوانین کار و به استناد تخطی از ماده 59 قانون کار توسط کارفرما بوده است.
,,
یگانزاده در ادامه همچنین تعداد شرکتهای فعال طرف قرارداد شهرستان با این اداره را 38 واحد دانست و اظهار کرد که از این تعداد 20 شرکت آن طرف قرارداد با شرکتهای کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس می باشند.
,,
وی، عدم همکاری بخش دولتی با شرکتها و تعاونی ها را کمبود اعتبارات منابع مالی و سرمایه در گردش و دادن وام با تسهیلات بالا را از مشکلات بنگاههای اقتصادی شهرستان برشمرد و گفت: با این همه از ابتدای سال تاکنون برای 458 فرصت شغلی در سطح شهرستان پارس آباد ایجاد شده است.
,,
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی پارس آباد در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون 630 میلیون تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی به متقاضیان در شهرستان پارس آباد تخصیص یافته است که این میزان اعتبار از طریق بانکهای عامل ملی و صادرات در حال واگذاری به متقاضیان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه